Un adolescent de 17 ani a fost atacat cu gaz lacrimogen și jefuit pe stradă

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din raionul Anenii Noi, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul Direcției de Poliție, pentru comiterea unui jaf stradal.

separator
Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 24 iunie, de către victimă, un adolescent în vârstă de 17 ani, comunicând că a fost jefuit. Forțele de ordine imediat au reacționat deplasându-se la fața locului.

Ajunși la fața locului tânărul a comunicat că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Tiraspol, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a stropit cu gaz lacrimogen. Ulterior, l-a deposedat de telefonul mobil de model “HTC” . Prejudiciul cauzat tânărului constituie 1.500 lei.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția iar telefonul l-a vândut la un preț simbolic. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare. Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislației penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

O femeie este căutată de poliție, după ce a furat o geantă din dulapul de păstrare al unui supermarket
Articolul anterior
La ce riscuri te-ai expus când ai folosit FaceApp, aplicația care te face bătrân
Articolul următor
Alte articole interesante