Un alt bloc cu câteva etaje, din Lipcani, este gata să se prăbușească în orice moment

După incidentul din Otaci, unde un bloc cu nouă etaje s-a prăbușit, problema clădirilor locative a revenit în atenția oamenilor.

separator

S-a adeverit că în Lipcani, există de asemenea un bloc care este gata să se prăbușească.„Am locuit în clădirea cu cinci etaje din Lipcani, care a fost declarată ,,o urgență” încă acum zece ani, în 2009”, spune Nicolai Creșciuc, un rezident al orașului, potrivit kp.md.

,,Casa este situată în centrul orașului. Faptul este că constructorii au admis erori când au construit casa, în 1986. Și în anii 90, casa a început să se crape. Blocul are două scări, treizeci de apartamente. Cele două jumătăți ale casei au început să se îndepărteze.

Bărbatul spune că s-a mutat locuiască într-o altă casă, deoarece aceasta era avariată, dar în toți acești ani nu s-a luat nicio măsură. Mulți și-au abandonat apartamentele, însă două familii continuă să locuiască în bloc. Ar fi vorba despre doi pensionari și o familie cu doi copii mici, care nu au un alt loc de trai.

Primarul localității Evgheni Dumenko susține că locuitorilor li s-au oferit locuințe sociale în Briceni, dar oamenii ar fi refuzat.

Incendiu puternic în centrul Parisului. Zeci de răniți, cel puțin 3 oameni au murit
Articolul anterior
O prezentatoare de la Pro TV va deveni mămică!
Articolul următor
Alte articole interesante