Un alt comandant rus, ucis de forțele ucrainene lângă Mariupol

Armata ucraineană a anunțat miercuri că un al șaselea alt comandant rus a fost eliminat, în apropiere de Mariupol, asediat nemilos de ruși.

Ucraina anunță că a fost ucis un alt comandant rus, lângă Mariupol

Foto: Realitatea.net

Este vorba de colonelul Alexei Sharov, comandantul Brigăzii 810 Marină a Armatei ruse, transmite realitatea.net.

 Comandantul a fost ucis în  luptele din apropierea orașului-port Mariupol, supus blocadei crunte de trei săptămâni.

Anunțul a fost făcut de un ofițer al Armatei ucrainene – Anatoly Stefan (Stirlitz), pe Twitter. În ultimele zile, mai mulți comandanți ai Armatei ruse au fost uciși de forțele ucrainene. 

Care sunt comandanții ruși uciși până acum în război, potrivit Armatei ucrainene

Ucraina a anunțat sâmbătă că a eliminat încă un comandant rus, General-locotenentul Andrei Mordicev, comandantul Armatei a 8-a a Districtului Militar de Sud al Federației Ruse a fost ucis sâmbătă, 19 martie, după un atac al forțelor ucrainene asupra aerodromului de la Cernobaevka.

La 15 martie, generalul Oleg Mitiaev, comandantul unei divizii ruse motorizate, a fost ucis de miliţiile ucrainene „Azov”. A fost al cincilea comandant rus ucis de ucraineni.

Anterior, la 11 martie erau anunțate eliminarea a altor doi comandanțți ruși: general-maiorul Vitali Gherasimov, şef de stat major şi prim-adjunct al comandantului Armatei 41-a din cadrul Districtului militar Centru al Rusiei, ucis în luptele de la Harkov, iar generalul Andrei Kolesnikov – comandantul Armatei a 29-a din cadrul Districtului militar Est (Extremul Orient) al Rusiei.

La peste o săptămână, era eliminat general-maiorul Andrei Suhovețki, comandant adjunct al Armatei 41 din cadrul Districtului Militar Central al Rusiei. Presa ucraineana anunța, pe 3 martie, că acesta a fost ucis. Decesul acestuia a fost confirmat și de soldații ruși pe rețeaua rusă de socializare – VKontakte.

Prima pierdere în rândul Armatei ruse a avut loc la numai două zile de la atacul RUsiei asupra Ucrainei. Primul general rus care a fost ucis în luptele din Ucraina a fost Magomed Tuşaev, mâna dreaptă a liderului cecen Ramzan Kadîrov, care a murit la 26 februarie, lângă Kiev.

Celebrul motan din Harkov s-a căsătorit! Cine e iubita lui

Stepan, motanul celebru din Ucraina, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Stefania. Tinerii însurăței s-au cunoscut vara trecută în Lviv, când Stepan se întorcea din Franța, unde făcuse caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina, scrie www.diez.md.

Felinele și-au înregistrat căsătoria la întreprinderea municipală numită „Oraș fericit”. La ceremonie, Stepan a purtat o cravată neagră, iar Stefania a ales o fundiță albă, tradițională pentru mirese.

„Nu vă rețineți emoțiile, iubiți-vă, viața este una! Stefania, te iubesc!”, „a declarat” Stepan pe contul său de Instagram.

Patrupezii au primit și un certificat de căsătorie. Se precizează că Stefania este cetățeancă franceză și are doar un an, iar mirele este cu mult mai în vârstă, având deja 13 ani.

Tinerii însurăței sunt destul de populari pe rețelele sociale, Stefania având 80 000 de abonați, iar Stepan – peste un milion. Motanul Stepan trăiește în orașul Harkiv. La începutul lunii martie, împreună cu stăpânii săi, a plecat în Franța, unde a făcut caritate pentru a ajuta animalele din Ucraina.

Stepan mai este cunoscut și pentru faptul că, în 2021, casa de modă Valentino i-a comandat o reclamă. În anul 2022, Stepan a primit prestigiosul premiu World Influencers and Bloggers Awards (WIBA), iar în 2023, Stepan a apărut pe coperta revistei Times Monaco.

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev s-a sins din viață

Creatorul de modă rus Vyacheslav Zaitsev a murit la vârsta de 86 de ani la Moscova, relatează REN TV și Izvestia.

Российский модельер Вячеслав Зайцев умер на 86-м году жизни в Москве.

Potrivit datelor preliminare, bărbatul a murit la terapie intensivă într-un spital din regiunea Moscova din cauza sângerării gastrice, relatează kommersant.ru.

Potrivit REN TV, în ultimii ani, Zaitsev a suferit de boala Parkinson, era parțial paralizat și nu se putea deplasa fără asistență.

Pisica lui Karl Lagerfeld, care a moștenit averea de 200 de milioane de dolari, invitatul special la MET Gala 2023

Pisica Choupette, „moștenitoarea” regretatului Karl Lagerfeld, este invitat de onoare la MET Gala 2023, eveniment care va avea loc la New York luni, pe data de 1 mai. Ediția din acest an este un tribut adus legendarului designer.

Karl Lagerfeld a fost cunoscut pentru multe lucruri. Pe lângă creațiile realizate pentru cele mai mari case de modă din lume și stilul său personal unic, el a fost celebru și pentru relația specială pe care a avut-o cu pisica sa, Choupette.

Pisica birmaneză duce o viață de lux, fiind catalogată drept cea mai rasfățată felină din lume. Are până și o carte biografică, intitulată „Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat”.

Acum, Choupette este invitată de onoare la MET Gala 2023. Evenimentul va avea loc luni la Metropolitan Museum of Art Costume Institute din New York. Este de departe cea mai așteptată gală fashion a anului. Ediția din acest an reprezintă un tribut adus regretatului designer Karl Lagerfeld. Gazdele evenimentului sunt Penelope Cruz, Dua Lipa, Michaela Coel și Roger Federer.

Se spune că ea a moștenit cea mai mare parte din averea de 200 de milioane de dolari a regretatului designer.

sursa: www.adpm.ro

Procuratura ucraineană: Militarii ruşi comit infracţiuni sexuale în Ucraina
Articolul anterior
„Cum vă mai puteți ruga în catedrale după asta?” Alexandr Gudkov, apel către conducerea Rusiei
Articolul următor