Un american a câștigat concursul X Factor România! Publicul l-a votat intens

Jeremy Ragsdale, primul străin care câștigă ”X Factor”, își dorește să devină român cu adevărat. Dacă, inițial, americanul a venit în România pentru a învăța limba, între timp a ajuns să iubească această țară, să lanseze deja prima sa melodie și speră să își întemeieze o familie aici, scrie a1.ro.

separator

Jeremy Ragsdale, primul străin care câștigă ”X Factor”, a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro și un contract cu CAT Music. ”E vina ta, pentru ca tu ai fost deschis cu toată lumea, tu ai făcut miracole în fiecare etapă a concursului! Tu ești miracolul de Crăciun! Este un nou început în muzică, în istoria concursurilor de muzică. Omul acesta nu a cântat în engleză sau în română, a cântat în sufletele oamenilor”, i-a spus Horia Brenciu la final.

Pentru marea finală, Jeremy și mentorul său Horia Brenciu au pregătit trei momente cu adevărat speciale. Complet neașteptat a fost invitatul surpriză: a ales că cânte melodia ”I feel good” în duet cu nimeni altul decât… Moș Crăciun! Iar pentru ca momentul să rămână până la final o surpriză, Jeremy nu a repetat cu Moșul, în sală însă momentul lor a ieșit, ca de obicei, peste așteptările juraților.

Mai apoi, Jeremy și Horia Brenciu au interpretat ”What a wonderful world”, iar la final, americanul a încheiat seara de-a dreptul exploziv, pe pupitrul juraților, în timp ce cânta ”When a man loves a woman”.

Dacă inițial a venit în România pentru a învăța limba, profesorul de canto din SUA a ajuns să îndrăgească oamenii, locurile și deja se vede trăind aici. Fericit, surprins și, pentru prima dată rămas fără cuvinte, Jeremy și-a revenit cu greu după anunțul marelui câștigător. ”Sunt încă în șoc, încă nu pot să procesez greutatea situației. Am venit să învăț o limbă, iar acest lucru îmi oferă ocazia să fiu un nou om. Mă simt ca un copil, vorbesc ca unul și tot acest proces de învățare mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. În copilărie am avut multe experiențe în care totul era doar despre mine, dar pe măsură ce am început să predau am învățat să îi ajut pe alții să se pună în valoare. Când predai ai posibilitatea ca munca ta să schimbe oameni”, a spus la fel de modest Jeremy.

Pentru perioada următoare, Jeremy mărturisește că are nevoie de o pauză și vrea să își revadă familia. ”O să petrec o vreme cu părinții și familia mea. Am o familie mare și iubitoare: Doi părinți care mă susțin, trei surori mai mari și șase nepoței pentru care încerc să fiu un model.  Planul e să nu fac nimic câteva zile, apoi trebuie să lucrez puțin la restaurantul în care cânt, pentru că nu am mai făcut asta de aproape două luni”, spune câștigătorul ”X Factor”.

Anul trecut moldoveanca Olga Verbițchi a câștigat concursul X Factor România.

Tragedie. Un preot din Canada și-a ucis familia înainte de Crăciun
Articolul anterior
În întreaga lume sunt doar patru culori de pașapoarte. Ce semnifică fiecare?
Articolul următor
Alte articole interesante