Un asistent medical, tată a doi copii, s-a sinucis în ziua în care a aflat că are Covid

Un asistent medical de la Secția Radiologie a Spitalului Județean Oradea s-a sinucis vineri, în ziua în care a primit confirmarea că e pozitiv la coronavirus. Andrei Maniuc avea 40 de ani și era tatăl a doi copii, doi băieți, scrie cotidianul local Bihoreanul.

separator
foto: Freepik

Asistentul a fost găsit spânzurat în casă, pe 30 octombrie, și anchetatorii au stabilit că nu sunt suspiciuni legate de vreo infracțiune. Apropiații spun că după ce a aflat că are COVID-19, bărbatul s-a simțit vinovat și se acuza că nu știe câți oameni ar fi putut să infecteze.

Acesta lucra în cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea, la Radiologie, și era foarte apreciat de colegii lui.

“Nu ne revenim, a fost un coleg minunat!”, “Un om şi un coleg extraordinar”, “Un optimist, întotdeauna cu un zâmbet, cu o vorbă bună”, “Ne va lipsi, dar îl vom simți aproape pentru totdeauna”, sunt doar câteva din mesajele transmise familiei, pe Facebook.

Căsătorit şi tatăl a doi băieți, bărbatul va fi condus pe ultimul drum marţi, 3 noiembrie. “Drum lin spre stele, Andrei. Sincere condoleanţe familiei şi colegilor”, a transmis, pe contul său de socializare, şi preşedinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş.

Germanii își vor putea vizita familiile, de Crăciun și Revelion, dar cu o condiție. Anunțul făcut de Angela Merkel
Articolul anterior
Încă un miracol la Izmir: o fetiță de 4 ani a fost salvată de sub dărâmături, la 91 de ore de la seismul din Turcia
Articolul următor
Alte articole interesante