Un autocar cu turiști moldoveni a rămas blocat în Bulgaria

Autoritățile bulgare nu permit turiștilor să le tranziteze țara din cauza înăspririi recente a regulilor de trecere a frontierei bulgare pentru cetățenii moldoveni.

separator

Astfel, zeci de turiști moldoveni nu se pot întoarce acasă.

„Situația este sub control. Am informat ambasada Moldovei în Bulgaria despre situația creată, iar acum așteptăm un răspuns din partea ambasadei.

„Noaptea trecută am aflat că autobuzul nostru nu are permisiunea autorităților bulgare pentru a trece frontiera. Ne aflam pe teritoriul Turciei și nu am trecut vama. Am cazat toți pasagerii autobuzului în hotelul de frontieră, i-am hrănit cu cină și micul dejun. Hotelul ne este rezervat până vineri la prânz. Apoi, așa cum spuneam, așteptăm permisiunea de a tranzita Bulgaria de la Ambasada Moldovei „, a declarat reprezentantul companiei de transport, Viktor Sarioglo, potrivit gagauznews.md.

Potrivit acestuia, ambasada Moldovei în Bulgaria a luat act de problema creată.

„Zi și noapte vorbim cu angajații ambasadei prin telefon,” a menționat Sarioglo.

Mulți martori oculari susțin că acesta nu este unicul autobuz cu moldoveni blocat. În prezent, s-ar afla mai multe autobuze cu cetățeni moldoveni ce așteaptă permisiunea de a trece prin Bulgaria pentru a ajunge pe plajele din Turcia.

sursa: www.stiri.md

Femeile care au distrus balansoarul pentru copii riscă amenzi sau lucru în folosul comunităţii
Articolul anterior
Cum să folosești corect crema cu protecție solară? Află recomandările specialistului
Articolul următor
Alte articole interesante