Un autocar plin cu moldoveni, implicat într-un grav accident la Iași

Un autocar cu 14 moldoveni, care efectua cursa Moldova-Spania, s-a izbit frontal de un autoturism la Sârca, județul Iași. Şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa. Din cele 14 persoane din autocar, doar una a necesitat îngrijiri medicale, scrie ziaruldeiași.ro.

separator

Autoritățile din România au activat planul roşu de intervenţie. În accident a fost implicat şi un microbuz cu zece persoane la bord, acestea scăpând fără răni care să necesite îngrijiri medicale.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc după ce şoferul unui Renault Megane a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând, ulterior, în autocar. Şoferul avea 28 de ani. El conducea o maşină care avea numere roşii, de Suceava. Autocarul avea numere de înmatriculare de Republica Moldova.

Martorii din autocar – care efectua o cursă între Republica Moldova şi Spania – spun că şoferul autoturismului Renault circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul trecuse ieri pe la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Matei are nevoie urgentă de ajutor! La doar un anișor, micuțul a fost diagnosticat cu tumoare la cap
Articolul anterior
Master CLASS by Antos Cosmetică Naturală- Cum se produce o cremă hidratantă bio
Articolul următor
Alte articole interesante