Un avion cu 189 de pasageri s-a prăbușit în mare. Nu există supraviețuitori

Un avion de pasageri s-a prăbușit în mare, în Indonezia, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Jakarta. La bordul aeronavei se aflau 189 de pasageri și membri ai echipajului, între care 178 de adulți, un copil, doi bebeluși, doi piloți și cinci însoțitori de zbor. Potrivit autorităților, nu există supraviețuitori.

separator

Actualizare: Video cutremurător. Ultimele momente surprinse înainte de prăbușirea avionului din Indonezia cu 189 de oameni la bord

Conform BBC, aeronava aparține companiei low cost Lion Air și efectua o cursă internă, dinspre capitală spre una dintre insule. La 13 minute după ce s-a desprins de la sol, a pierdut legătura cu turnul de control, iar apoi a dispărut de pe radare. La scurt timp de la tragedie, pe internet au apărut mai multe imagini în care se pot observa pete de combustibil, dar și alte obiecte despre care se crede că sunt resturi ale aeronavei prăbușite în mare.Adâncimea apei în zona în care s-a prăbuşit avionul este între 30 şi 35 de metri. Aparatul era un model nou de Boeing 737, care zboară din 2016. Dar potrivit unui expert consultat de BBC, este vorba despre un model cu probleme încă de la început, inclusiv dificultăţi în menţinerea altitudinii.

Aeronava fusese recent reparată, în urma unor probleme tehnice. Informația a fost dezvăluită chiar de directorul companiei aeriene indoneziene Edward Sirait pentru AFP, care a precizat că aeronava ”a fost reparată la Denpasar”, pe Insula Bali, iar ”apoi a zburat către KJakarta”, a precizat el.

sursa

În Capitală a început operațiunea de sterilizare a câinilor maidanezi
Articolul anterior
Vezi cum poți scăpa de acneea apărută în zona spatelui
Articolul următor
Alte articole interesante