Un avion cu 78 de oameni a luat foc pe Aeroportul Șeremetievo. Au murit 41 de oameni

Un avion al companiei Aeroflot, cu 78 de oameni la bord, a luat foc pe aeroportul Șeremetievo din Moscova. Aeronava efectua cursa Moscova – Murmansk.

separator

Actualizare: În urma aterizării forțate a ,,Superjet-ului”, pe Aeroportul Sheremetyevo, potrivit datelor actualizate, au supraviețuit 37 de oameni, din cei 78 de aflați la bord, raportează tass.ru.

Anterior, au fost declarați 13 morți, printre care doicopii.

“Până la acest moment, confirmăm moartea a 13 persoane, dintre care doi copii”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Comitetului de Anchetă, Svetlana Petrenko, citată de agenţia publică de presă TASS.

Potrivit presei din Rusia, la aproximativ 30 de minute de la decolare, după ce au semnalat probleme tehnice, piloții au cerut revenirea pe aeroport. Avionul a aterizat forțat, iar la al doilea contact cu solul,  s-a aprins în partea din spate.

Pentru stingerea incendiului puternic au intervenit câteva autospeciale, iar la fața locului au fost chemate mai multe ambulanțe pentru preluarea răniților. Avionul era relativ nou, fabricat în 2017, sau în 2018.

Mai jos, urmăriți imagini video de la locul tragediei. Mai mulți pasageri s-au evacuat pe o punte gonflabilă de rezervă. Panică, strigăte și disperare, pe pistă. Oamenii înfricoșați aleargă în toate direcțiile.

Incendiu puternic, într-un centru comercial din Bălți. Video
Articolul anterior
Imagini de coșmar din interiorul avionului încins la Moscova, surprinse de către un pasager
Articolul următor
Alte articole interesante