Un băiat de opt ani din România a ajuns la spital în comă alcoolică

Copilul din comuna Iana, județul Vaslui a ajuns pe 18 noiembrie la spitalul din Bârlad în comă alcoolică, după ce a consumat țuică. Acesta a fost scăpat din ochii părinților câteva minute, timp care era suficient pentru a bea alcool din cazanul de făcut țuică.

separator

Potrivit vremeanoua.ro, tatăl său ieșise afară să aducă lemne, iar mama era la bucătărie și nu a văzut ce face copilul. Ceea ce a permis băiatului, să profite de moment și să bea două păhăruţe de țuică, după care starea acestuia s-a agravat și copilul a intrat în comă alcoolică.Imediat părinții au plecat cu mașina lor, la Spitalul de Copii din Bârlad, unde copilului i-a fost acordată asistența medicală necesară.

 „Copilul a fost lăsat puțin nesupravegheat, dar el provine dintr-o familie foarte bună, fără probleme sociale. A fost o întâmplare și acum copilul este bine, acasă”, a spus si Cătălin Caleap, asistentul social al Primăriei comunei Iana.

S-au intoxicat cu monoxid de carbon la o grădiniță
Articolul anterior
Reduceri până la -70% la Top Shop, doar de Black Friday! Doar mâine, ai posibilitatea să profiți de cele mai bune prețuri ale acestui an
Articolul următor