Un băiețel de 2 ani a căzut de la etajul 14. Mama copilașului era beată, în apartament

Nenorocirea s-a produs astăzi, în timp ce mama băiețelului se afla în apartament și încă nu își revenise din beție, scrie presa din Rusia.

Potrivit Life.ru, care citează vecini ai familiei, părinții au dat o petrecere noaptea trecută, iar mama băiețelului ar fi și acum amețită de aburii alcoolului, fiindu-i imposibil să explice ce s-a întâmplat.

Anchetatorii au făcut verificări în apartamentul micuțului și au constatat că pătuțul acestuia era lângă fereastră. Oamenii legii bănuiesc că băiețelul s-a trezit din somn, a mers de-a bușilea până la geam, apoi s-a produs nenorocirea.

Copilașul s-a prăbușit de la etajul 14 și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Hyundai își vinde fabricile din Rusia. Producția de mașini suspendată de anul trecut

Grupul sud-coreean Hyundai Motor intenţionează să părăsească Rusia şi să-şi vândă fabricile de producţie de acolo unei companii kazahe, a informat miercuri presa sud-coreeană, citată de Reuters.

Postul sud-coreean de televiziune MBC a relatat că negocierile pentru vânzarea fabricilor Hyundai din Rusia sunt în etapa finală, adăugând că producătorul auto aşteaptă aprobarea finală din partea guvernului rus.

”Este adevărat că sunt în desfăşurare discuţii cu privire la vânzare, dar nu s-a decis nimic”, a spus Hyundai Motor, potrivit postului TV.

În martie, Hyundai Motor a declarat că analizează ”diverse opţiuni” pentru operaţiunile sale din Rusia.

Multe fabrici din Rusia au suspendat producţia şi au concediat lucrători din cauza penuriei de echipamente de înaltă tehnologie, ca efect al sancţiunilor şi al exodului producătorilor occidentali de când Moscova a invadat Ucraina anul trecut.

Hyundai Motor şi-a suspendat operaţiunile din Rusia anul trecut.

Grupul, împreună cu afiliata Kia, se numără printre cei mai mari 10 producători auto din lume după vânzări şi construia aproximativ 200.000 de vehicule pe an în Rusia, aproximativ 4% din capacitatea sa globală de producţie.

Alături de Renault, Hyundai şi Kia au fost printre primele trei mărci din Rusia în funcţe de vânzări, înainte de război. Acum, pe măsură ce jucătorii globali s-au retras, mărcile chineze le înlocuiesc în economia de război a Rusiei.

Peskov: ,,Moldova riscă să fie absorbită de România”

Dmitrii Peskov afirmă că în Moldova au loc „procese interesante”. În opinia sa, Moldova se îndreaptă spre a fi „absorbită” de România.

Peskov: Moldova riscă să fie absorbită de România

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a vorbit despre introducerea limbii române în toată legislația țării și excluderea așa-numitei moldovenești.El consideră că astfel țara își „îngrădește” suveranitatea, transmite Realitatea.md.

„Și-au distrus deja limba. Ei nu o mai numesc moldovenească. Vedem că Moldova se îndreaptă spre a fi absorbită de România. Vedem acțiuni care vizează îngrădirea deliberată a propriei suveranități”, a spus Peskov.

Vineri, declarații referitoare la Republica Moldova au fost făcute și de Dmitrii Medvedev, dar și de Maria Zaharova. Fostul președinte rus era indignat că Vladimir Putin are interdicție de a intra în țara noastră, iar purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse – că premierul de la Chișinăul a anunțat despre sancțiuni pentru cei care vor purta panglica bicoloră pe 9 mai.

Ambasadorul rus, Oleg Vasnețov, convocat la Ministerul de Externe

Ministerul Afacerilor Externe a venit cu o reacție în urma declarațiilor făcute de Dmitrii Medvedev, Maria Zaharova și Dmitrii Peskov.

Ambasadorul rus, Oleg Vasnețov, convocat la Ministerul de Externe

Oficialii ruși au venit cu declarații scandaloase la adresa Republicii Moldova după ce autoritățile de la Chișinău au anunțat că au interzis intrarea pe teritoriul său pentru mai mulți politicieni ruși, dar și pentru Vladimir Putin.

„În legătura cu ultimele declarații denigratoare ale unor oficiali ruși la adresa Republicii Moldova și Uniunii Europene, MAEIE precizează:

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene nu va comenta limbajul absolut inacceptabil al declarațiilor unor oficiali ruși, expuse astăzi, dar subliniem faptul ca ambasadorul Federații Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, va fi convocat la minister pentru a i se cere explicații pe marginea afirmațiilor ce vizează țara noastră”, se arată în mesaj.

sursa: www.stiri.md

Președintele Maia Sandu a discutat cu reprezentanții asociațiilor de business
Articolul anterior
Noi condiții de călătorie în Israel. În ce caz chiar și persoanele vaccinate împotriva Covid-19 trebuie să se autoizoleze
Articolul următor