Un băieţel de 5 ani și-a salvat toată familia din incendiul care le-a distrus casa

Un băiețel de 5 ani și-a salvat întreaga familie din incendiul care le-a distrus casa, în statul american Georgia. Curajos, copilul a sărit pe fereastră, cu surioara mai mică în brațe. Apoi s-a întors pentru a salva restul familiei.

separator
Noah Woods e acum un adevărat erou în districtul Bartow din Georgia. Pentru fapta sa curajoasă, pompierii l-au decorat pe băiețelul de 5 ani. De asemenea, i-au dat și titlul onorific de pompier.  Copilul a fost trezit din somn de incendiul care i-a cuprins casa. Flăcările ajunseseră în dormitorul pe care băiatul îl împarte cu surioara de doi ani.

Curajos, Noah a luat fetița în brațe și a sărit pe fereastră, care îi rămăsese singura opțiune de a mai ieși din casa răvășită de foc. Potrivit CNN, copilul s-a dus în grabă și l-a trezit pe unchiul său, care locuiește în casa vecină. Apoi, s-a întors cu el pentru a salva și restul familiei, dar și câinele.

Datorită băiețelului, toți cei 8 membri ai familiei au scăpat cu viață. Copilul și alte patru rude au primit îngrijiri pentru arsuri minore și inhalări de fum.

Întâmplarea a fost relatată într-o postare pe Facebook a pompierilor din districtul Bartow. ”Eroul nostru”, l-au numit pompierii pe micul Noah.

Sursa

Robbie Williams a devenit tată pentru a patra oară, cu ajutorul unei mame surogat
Articolul anterior
Bloggerița Hellen Monroe este însărcinată cu al doilea bebeluș!
Articolul următor
Alte articole interesante