Un băieţel rămas fără mamă a fost vizitat de peste 20 de poliţişti, de Crăciun

Surpriză specială de Crăciun pentru un băieţel de 4 ani, rămas fără mamă, după ce aceasta a fost ucisă în urmă cu doar o lună. O întreagă echipă de poliţişti din peste 10 secţii din Massachusetts şi-au luat uniformele, au umplut sacul cu jucării, s-au urcat în „trăsura” lor şi au pornit către casa băieţelului cu zeci de daruri de Crăciun.

separator
Printre cadouri, Jaiden a primit şi o bicicletă, o uniformă din partea unuia dintre poliţişti, precum şi câteva curse inedite cu maşina poliţiei. Forţele de ordine au încercat să îi aducă un zâmbet pe chip micuţului în urma evenimentelor nefericite şi să îl ajute să treacă peste clipele dificile, relatează observator.tv.

Copilul trăieşte acum alături de bunici, cei care au grijă de el în urma decesului mamei. În grija lor se afla şi când echipele de intervenţie i-au trecut pragul încărcaţi de daruri şi multă veselie.

„Am vorbit cu bunica, aşa că micuțul a avut o idee vagă legată de faptul că am putea veni, dar categoric nu se aşteptau să apară peste 20 de poliţişti. Am avut o săptămână timp la dispoziţie să ne pregătim, dar fiecare secţie de poliţie la care am apelat a fost mai mult decât receptivă, din fiecare departament a venit câte un reprezentant pentru a încerca să îl facem să zâmbească. Am stat acolo timp de aproximativ o oră, iar el a avut chipul luminat tot timpul. A fost cea mai bună parte.” a declarat polițistul Dan Cantois, din oraşul Leominster.Departamentul de poliţie din Fitchburg a surprins evenimentul şi în câteva poze pe care le-au postat ulterior pe Facebook, alături de un mesaj emoţionant.

„Am fost fericiţi să îndeplinim astăzi o dorinţă de Crăciun pentru un băiat din Leominster. JJ are patru ani, iar mama sa a fost ucisă recent în Anthol. În prezent locuieşte cu bunicii săi. JJ adoră orice interacţiune cu poliţiştii. Poliția Fitchburg împreună cu mai multe departamente de poliție s-au întâlnit astăzi în Leominster pentru a-l vizita pe JJ şi pentru a-i oferi un cadou special în aceeastă perioadă de sărbători. Mulțumiri speciale lui Vincent Pusateri II, Esquire, din Fitchburg pentru donarea unei biciclete și ofițerilor de poliție care au participat la achiziţionarea cadourilor. Gândurile noastre sunt cu JJ și familia lui în această perioadă dificilă” a fost mesajul reprezentanţilor secţiei de poliţie din Fitchburg.

Mama lui JJ, Kelsey Clifford, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă pe data de 11 noiembrie, cu o rană puternică la cap, ceea ce i-a adus şi decesul. Potrivit Daily Mail, o prietenă a iubitului ei, în vârstă de 23 de ani, a fost acuzată de crima teribilă.

Nu se mai ascunde! Irina Rimes a publicat prima imagine în care apare alături de iubitul ei
Articolul anterior
David și Victoria Beckham și-au botezat copiii. Iată cine sunt nașii!
Articolul următor
Alte articole interesante