Un bărbat a căzut într-o groapă de canalizare adâncă de aproape 3 metri, pe o stradă din Capitală

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a căzut într-o gură de canalizare pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Chișinău. Apelul unui trecător care a auzit strigătele disperate ale bărbatului a fost recepționat ieri, 2 martie, la ora 12:36. La fața locului a fost îndreptată o echipă de salvatori care a reușit să intervină pentru salvarea persoanei.

Operațiunea a durat până la 10 minute, timp în care pompierii au recuperat bărbatul din gura de canalizare cu adâncimea de aproape trei metri și diametru de un metru. După finalizarea operațiunii bărbatul a primit îngrijirile de rigoare fiind preluat de un echipaj medical.

Potrivit primelor cercetări, cel mai probabil persoana nu a observat gura de canalizare deschisă și a căzut din imprudență, obținând un traumatism la picioare, comunică Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

În astfel de situații salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112, pentru ca echipele de intervenție să poată acorda ajutorul calificat neîntârziat.

Un șofer circula cu 183 km/h pe traseul Chișinău-Bălți
Articolul anterior
Trei generații din familia Botgros, pe aceeași scenă!
Articolul următor
Alte articole interesante