Un bărbat a descoperit că soția l-a înșelat, așa că a decis să îi scrie amantului un bilet

Atunci când a descoperit faptul că soția sa are o aventură cu vecinul, un bărbat a scris un mesaj ce a devenit viral. Biletul omului a făcut rapid înconjurul internetului și a stârnit numeroase reacții printre internauți.

Supărat, acesta a decis să ia atitudine și a considerat că cel mai bun mod de-a reacționa într-o astfel de îmrpejurare este acela de-a scrie un bilet amantului. Întreaga întâmplare a fost publicată pe celebra platformă Reddit și postarea a devenit virală.

„Bună, doar vreau să te anunț că te culci cu o persoană care este căsătorită și care nu este într-o relație deschisă, așa că nu ar trebui să faci asemenea fapte. Înțeleg că singurătatea poate să fie apăsătoare uneori și că simți nevoia să vii în vizită atunci când sunt plecat, dar pe viitor aș aprecia dacă mi-ai da un semnal înainte, ca să știu cum fac cu mașina. Sănătate! Numărul 86.”, a scris bărbatul în biletul cu pricina, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Așa cum era de așteptat, mesajul a stârnit un val puternic de reacții. Unii dintre internauți s-au întrebat dacă omul vorbește serios sau este doar sarcastic, în timp ce alții l-au „aplaudat” pentru modul „acid” în care a ales să îl confrunte pe amantul soției sale. Biletul publicat pe Reddit a ajuns ulterior și pe alte site-uri și rețele sociale și a făcut senzație, adunând numeroase comentarii și aprecieri. În mod inevitabil, mesajul bărbatului înșelat a devenit în rândul internauților și un bun subiect de glume și supoziții pentru ceea ce a urmat.

,,Crezi că am folosit tonul potrivit?”, a scris acesta, înainte de a arăta biletul pentru amant.

sursa

Kate Middleton, apariție spectaculoasă la un eveniment caritabil. A optat pentru o nouă coafură și a purtat o rochie reciclată
Articolul anterior
Alexandru Manciu a fost numit în funcția de director general adjunct al ANSA
Articolul următor