Un bărbat a dispărut din spital. Rudele cer ajutorul oamenilor

Un bărbat de 42 de ani a dispărut din spital, iar rudele nu mai știu unde să îl caute. Bunicul pacientului, în vârstă de 80 de ani a relatat că nepotul său era internat în spitalul din Cantemir.

separator

În data de 17 mai, acesta s-ar fi dus să-și viziteze nepotul și să organizeze transferul acestuia la spitalul de psihiatrie din Chișinău.

Atunci bărbatul a aflat că nepotul său a dispărut din spital, chiar dacă, anterior, acesta se simțea atât de rău încât nu putea merge nici 200 de metri fără ajutorul unei alte persoane. Medicii i-ar fi spus bătrânului că nepotul lui ar fi plecat în jurul orei 03.00 noaptea, iar de atunci nimeni nu știe nimic de el. Familia bărbatului dispărut a alertat și poliția, însă căutările nu au dat niciun rezultat.

Tudor Isca are corpolența medie, pielea creolă, ochii căprui și părul șaten. În acest context, toți cei care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să anunțe la numerele de telefon 068 577 100 sau 112. Orice informație contează.

sursa: www.echipa.md

O tânără de 16 ani care s-a infectat cu Covid-19 a luptat nu doar cu boala, ci și cu discriminarea celor din jur
Articolul anterior
Alimente ce conţin aspirină naturală
Articolul următor
Alte articole interesante