Un bărbat a fost reținut după ce și-a șantajat fosta iubită. O amenința că va publica imagini intime cu ea pe rețelele de socializare

Ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI au stopat acțiunile de șantaj ale unui bărbat care ceruse bani de la o femeie de 50 de ani, cu care anterior ar fi fost într-o relație, pentru a nu publica anumite imagini intime pe reţelele de socializare.

Suspectul de 51 de ani, din municipiul Edineț, fără consimțământul victimei a efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime, iar ulterior și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare și a distribuit informația unor persoane din anturajul victimei.

Astfel, suspectul sub pretextul de a interveni și a convinge persoana necunoscută căreia îi aparține contul de pe rețeaua de socializare să renunțe la răspândirea imaginilor cu conținut intim ale victimei a cerut de la aceasta suma de 300 de euro, bani care i-a și primit.

Astfel, în rezultatul mai multor percheziții efectuate la domiciliul suspectului, de către ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată în comun cu angajații Direcției generale urmărire penală, sub conducerea procurorilor PCCOCS și cu suportul angajaților BPDS „FULGER”, au fost depistate și ridicte obiecte care vor servi material probatoriu pe caz.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată în instanța de judecată, acesta riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de până la 7 ani.

O studentă la medicină din Rusia, omorâtă de un medicament cumpărat online

Anna Kolyada, în vârstă de 22 de ani, este o studentă la medicină din Rusia care a murit în condiții dramatice după ce a utilizat un medicament mai puțin convențional, cumpărat online.

Fost fotomodel, Anna Kolyada a decedat la spital după ce s-a confruntat cu o febră puternică în timp ce se deplasa la aeroport, pentru a zbura spre Dubai.

Conform presie din Rusia, tânăra a folosit un medicament japonez pentru stimularea imunității, pe bază de placentă umană, cumpărat de la o farmacie online.

Kolyada, care s-a autodenumit „antrenor de sănătate” în spațiul online, a suferit o acumulare de lichid în plămâni, șoc septic, insuficiență cardiacă și otrăvire a sângelui, murind la 10 zile după ce a fost internată în spital, conform ziare.com.

Cercurile negre pe cerul Moscovei care au băgat spaima în ruși. Video!

Inelele negre misterioase de origine necunoscută continuă să sperie locuitorii Moscovei și pe cei din regiune.

După apariția cu o zi înainte, pe 27 martie, a unui inel similar cu un diametru de câțiva metri peste Moscova, un fenomen similar a fost deja observat în alt loc din regiune. Unul dintre martori oculari a filmat cu camera unui telefon mobil, după care a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Rușii notează pe internet că locuitorii mai multor așezări din regiunea Moscovei au fost martorii unui eveniment ciudat. Ei sugerau că inelul de deasupra Moscovei a fost o consecință a evacuarii funinginei de la termocentralele orașului, dar noul inel din regiunea Moscovei nu mai poate fi explicat în acest fel.

Locuitorii sunt speriați și sugerează un sabotaj. Presa a relatat despre descoperirea în regiunea Moscova a epavei unei drone ucrainene la 100 de metri de o stație de tren, scrie ziare.com.

Cinci cetățeni români au murit într-un accident la Strasbourg, după ce s-au urmărit cu mașinile prin oraș și au transmis cursa pe Facebook

Două familii din Timișoara s-au urmărit cu mașinile prin orașul francez Strasbourg, luni, 27 martie, provocând un accident cu 5 morți și 4 răniți, relatează portalul Vocea Timișului și France Info.

Cinci români au murit într-un accident, la Strasbourg, după ce s-au urmărit cu mașinile prin oraș și au transmis cursa pe Facebook

Urmărirea, transmisă live, pe rețelele sociale, s-a declanșat după ce două familii, una din Strasbourg, cealaltă din Kiel, nordul Germaniei, s-au luat la ceartă în plină stradă, pe fondul unui conflict mai vechi, scriu cele două publicații.

Capul uneia dintre familii, Saban Stancu, a reproșat că a executat doi ani de închisoare „degeaba”, în urma unei „afaceri” cu autoturisme, și i-ar fi cerut cumnatului său, Banari Cârpaci, o sumă de bani ca despăgubire. Înțelegerea a fost refuzată și a început urmărirea.

Accidentul s-au produs în cartierul Port-du-Rhin din Strasbourg, după ce mașinile de lux s-au ciocnit, pe fondul vitezei excesive. La locul accidentului au fost trimise 26 de vehicule de salvare și 57 de pompieri.

„Una dintre mașini se îndrepta spre granița german. A fost ajunsă din urmă de cealaltă familie. Apoi s-au ciocnit, provocând accidentul”, a transmis poliția. 

Poliția a intervenit pentru a menține calmul. „Am desfășurat un sistem de securitate important pentru a încerca să stăpânim violența și tensiunile la fața locului”, a declarat unul dintre polițiști la France 3 Alsacia. 

Împușcături, după accident?

Potrivit Derniere Nouvelles Alsace, la locul accidentului s-ar fi auzit împușcături.

Până să ajungă personalul de prim-ajutor, două femei muriseră deja, iar un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat la scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Ulterior, la spital au mai murit două persoane. Alte patru persoane au fost rănite.

Parchetul Strasbourg a deschis o anchetă, încredințată direcției zonale a poliției judiciare, pentru a încerca să se stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Neglijența unui bărbat din Dondușeni l-a costat peste 100.000 de lei. A rămas fără bijuteriile din casă după ce a primit oaspeți
Articolul anterior
Intervenția care a rupt sufletele pompierilor! Ce au găsit în casa în care au murit incendiați cei trei copii din București
Articolul următor