Un bărbat a găsit 5.000 de euro la un bancomat și i-a returnat

Un bărbat de 50 de ani din Iași a găsit în fanta unui bancomat peste 5.000 de euro. El a anunțat imediat poliția și banca. Întâmplarea a avut loc în data de 2 ianuarie, când bărbatul a mers la un bancomat din Iași pentru a retrage o sumă de bani, transmite Libertatea.ro.

În momentul în care a vrut să efectueze operațiunea, el a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro. Nu a stat deloc pe gânduri și a sunat imediat la poliție, apoi a contactat reprezentanții băncii care deținea aparatul. 

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii. Cu această ocazie, i-a fost înmânată de către conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi o scrisoare de mulţumire pentru implicarea civică în situaţia dată”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție din Iași.  

Polițiștii spun că banii provin de la un client care a realizat o operațiune greșită. El a încercat să depună o sumă mai mare decât cea acceptată de către aparat. 

În consecință, transferul a fost respins iar tranzacția anulată. Clientul nu și-a dat seama că operațiunea nu a fost finalizată. Mai mult, el a uitat și cardul în bancomat. 

”După ce a constatat lipsa cardului, acesta a revenit la unitatea bancară iar situația a fost clarificată”, a transmis IPJ Iași, printr-un comunicat.

17 persoane, răpuse de Covid în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Declarațiile lui Emmanuel Macron după întrevederea cu Maia Sandu la Paris
Articolul următor
Alte articole interesante