Un bărbat a urcat zilnic pe zidul unui spital, pentru a-și vedea mama

Gestul făcut de un bărbat din Palestina, în vârstă de 30 de ani, face înconjurul lumii. Jihad Al-Suwaiti, din orașul Hebron, a urcat timp de mai multe zile zidul spitalului unde era internată mama sa, pentru a putea să o vadă.

separator

Femeia, care suferea de cancer și a fost diagnosticată și cu Covid-19, a fost până la urmă răpusă de boală, notează Mirror. În imagine se vede cum un bărbat stă pe pervazul unei ferestre. Ca să ajungă acolo, el a escaladat zidul spitalului. Așa putea să vadă direct în salonul mamei sale.

Potrivit sursei citate, a făcut asta timp de mai multe zile, până când femeia a decedat.

”Urca pe conducta clădirii pentru a ajunge într-un loc de unde să-și poată vedea mama, care se afla la etajul doi. Și-a petrecut cea mai mare parte a zilelor acolo, observând starea mamei sale”, a declara un oficial al spitalului. Acesta a adăugat că bărbatul părăsea ”locul de veghe” numai după ce vedea că mama sa a adormit.

„A fost foarte apropiat de mama noastră, mai ales că tata a murit în urmă cu 15 ani”, a spus fratele bărbatului.

Pe 16 iulie, Jihad Al-Suwaiti a urcat pentru ultima oară pe perete pentru a-și lua rămas bun de la mama sa prin fereastra Unității de Terapie Intensivă (UCI). În vârstă de 73 de ani, Rasmi Suwaiti, care suferea de cancer înainte de a fi diagnosticată cu Covid-19, a petrecut cinci zile în spital înainte de a muri.

sursa: www.libertatea.ro

Prinţul George împlinește astăzi vârsta de 7 ani. Pozele publicate de familia regală britanică
Articolul anterior
Până în prezent, 13.650 beneficiari de pensii au solicitat reexaminarea pensiei pentru limită de vârstă
Articolul următor
Alte articole interesante