Un bărbat aducea ţigări din Ucraina cu drona, deja de câteva luni

De necrezut! În Satu Mare, oamenii legii au prins un bărbat român care aducea ţigări din Ucraina cu drona, în mod ilegal.

separator
Poliţiştii de frontieră se aflau în misiune în momentul în care l-au prins pe românul de 44 de ani care făcea trafic cu ţigări din Ucraina. Oamenii legii au transmis primul comunicat cu privire la situaţia dată.

„Duminică, 09 februarie a.c., în jurul orei 02.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, aflați în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observat pe direcția localității Dabolț, județul Satu Mare, două aparate de zbor de mici dimensiuni, posibil drone, care au traversat frontiera din Ucraina în România”.

Oamenii legii au monitorizat traseul dronelor şi au găsit, în cele din urmă, două colete cu ţigări ce proveneau din Ucraina. Bărbatul a fost prins şi dus la secţia de poliţie. În urma cercetărilor, a reieşit că mai deţinea un colet de pachete de ţigări la domiliciliu.

Autorităţile s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au descoperit o maşină plină de colete de ţigări, mai exact, 13.000 de pachete, în valoare de 155.300 lei. Marfa a fost confiscată pe loc.

Bărbatul se află în continuare sub arestul poliţiei, cazul fiind dat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând a se lua măsuri legale în ceea ce priveşte infracţiunea făcută de cetăţeanul român.

sursa

Feodor Dostoievski, despre viața de familie
Articolul anterior
Flăcări uriașe. Un teren de lângă Anenii Noi, cuprins de incendiu care se extinde
Articolul următor
Alte articole interesante