Un bărbat, amendat cu 1.500 de lei în timp ce își transporta la maternitate soția aflată în travaliu

Un bărbat s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei în timp ce își ducea soția la naștere. Potrivit bărbatului, cazul a avut loc la data de 18 martie în orașul Strășeni, transmite stiri.md.

„Vreau să aduc mulțumiri echipajului MAI 9884 care la data de 18.03.2021 la ora 06:30 m-a stopat in orașul Strășeni în special agentului de patrulare al INSP, Rebeja Maxim. 

În acea dimineață mă deplasam repede, admit faptul încălcării Codului Rutier. Mă deplasam repede din motiv că soția era în travaliu, deși nașterea era programată copilul avea alte planuri deci a pornit nașterea mai devreme. 

Am solicitat să fiu condus la spital dar agentul Rebeja Maxim probabil a crezut că e o glumă. În final, m-am ales cu amendă de 1.500 lei și o fetiță sănătoasă care a venit pe lume la o oră după ce am fost stopat. Rebeja Maxim ca agent al INSP probabil ești bun și responsabil dar ca om cel puțin din cât am reușit să văd ești un …!”, a comentat bărbatul, indignat de comportamentul polițistului.

Contactată de sursa citată, ofițerul de presă al INSP, Natalia Golovco, a confirmat că acest caz a fost înregistrat. Potrivit ei, la moment se examinează toate circumstanțele producerii incidentului.

Prinţul Philip și Elisabeta a II-a. Imagini de colecție impresionante
Articolul anterior
Focul Haric de la Ierusalim va ajunge în Moldova pe 1 mai
Articolul următor
Alte articole interesante