Un bărbat care a folosit un șarpe pentru a-și omorî soția, condamnat pe viață în India

Un bărbat din India care a folosit un șarpe pentru a-și ucide soția a fost condamnat și a primit o dublă pedeapsă pe viață, relatează BBC.

În luna aprilie a anului trecut, Suraj Kumar, în vârstă de 28 de ani, a plătit 7.000 de rupii (92 de dolari) pentru o cobră indiană, unul dintre cei mai veninoși șerpi din lume. Comerțul cu șerpi este ilegal în India, așa că Suraj a făcut achiziția clandestină de la un vânător de șerpi, Suresh Kumar, din statul Kerala, în sudul țării.

Suraj a făcut o gaură într-un recipient de plastic pentru ca aerul să intre, a pus cobra înăuntru și a dus-o acasă.

Treisprezece zile mai târziu, bărbatul a pus recipientul într-o pungă și a mers până la casa socrilor săi, unde soția sa, Uthra, se recupera în urma unei mușcături misterioase de șarpe.

Uthra s-a întors la casa părinților ei după ce a fost externată din spital, unde a fost tratată pentru mușcătura de șarpe. A fost internată 52 de zile și a necesitat trei operații dureroase pentru a-și vindeca piciorul afectat. Ea fusese mușcată de o viperă Russell – un șarpe foarte veninos de culoarea pământului, responsabil de mii de decese în India în fiecare an.

Apoi, în noaptea de 6 mai, spun anchetatorii, în timp ce Uthra era încă în recuperare, a acceptat un pahar de suc de fructe de la Suraj, care era amestecat cu sedative. După ce amestecul a adormit-o, Suraj a scos recipientul cu cobra, l-a răsturnat și a aruncat șarpele de 1,5 metri lungime peste soția sa adormită.

Dar, în loc să o atace, șarpele a plecat. Suraj l-a ridicat și l-a aruncat pe Uthra, dar din nou a fugit.

Suraj a încercat a treia oară – a ținut reptila, i-a deschis gura și i-a apăsat capul pe brațul stâng al femeii. Cobra agitată, folosindu-se de colții din partea din față a gurii, a mușcat-o de două ori. Apoi s-a strecurat pe un raft din cameră și a rămas acolo toată noaptea.

Potrivit anchetatorilor, Suraj a spălat paharul cu suc, a distrus un băț pe care îl folosise pentru a mânui în siguranță șarpele și a șters înregistrările apelurilor incriminatoare de pe telefonul său mobil.

Când mama lui Uthra a intrat în cameră în dimineața următoare, ea a declarat poliției că și-a văzut fiica întinsă pe pat cu “gura deschisă și mâna stângă atârnând într-o parte”.

Familia a dus-o de urgență pe Uthra la spital, unde medicii au declarat-o moartă prin otrăvire și au chemat poliția.

În urma unei plângeri depuse de părinții lui Uthra, poliția l-a arestat pe Suraj pe 24 mai în legătură cu moartea neobișnuită a soției sale. După o anchetă de 78 de zile și cu acuzații de peste 1.000 de pagini, a început procesul. Bărbatul a folodit atât vipera, cât și cobra pentru a scăpa de soția sa.

În realitate, Suraj era hotărât să își ucidă soția, să îi fure banii și să se căsătorească cu o altă femeie, au declarat anchetatorii. Suraj a primit o pedeapsă dublă pe viață pentru această crimă, lucru rar întâlnit.

sursa

Alegerile locale noi din cele 15 localități, declarate valabile. Prezența la vot a depășit o pătrime
Articolul anterior
China a depășit pragul de un miliard de persoane vaccinate cu schema completă împotriva Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante