Un bărbat care tot încerca să intre în vechea locuință a fost împușcat mortal de noii proprietari

Un bărbat din California care a încercat de mai multe ori să intre în fosta sa locuință a fost împușcat și ucis de noii proprietari.

Lennin Elizalde, în vârstă de 28 de ani, a intrat pentru prima oară în casa pe 9 octombrie. El a fugit înainte ca poliția să ajungă la fața locului, dar i-a avertizat pe proprietari că el are de gând să se întoarcă acasă. Lennin Elizalde era fiul fostului proprietar, conform New York Post.

La scurt timp, poliția l-a prins pe Elizalde și l-a acuzat de pătrundere ilegală, deținere de metamfetamină și vandalism. Și în fața polițiștilor el a vorbit despre intenția sa de a se întoarce acasă.

Pe 10 octombrie, el s-a întors la respectiva locuință, a dărâmat ușa și a început să se bată cu doi bărbați, iar unul dintre ei l-a împușcat ca autoapărare.

Noii proprietari cumpăraseră recent casa prin intermediul unei agenții imobiliare. Ei nu au fost acuzați de moartea bărbatului.

sursa

Accident spectaculos: Un tren lovește în plin un trailer care transporta mașini și care rămăsese blocat la trecerea de nivel
Articolul anterior
O arhiepiscopie din România a anunțat enoriașii că primește pomelnice și prin intermediul PayPal
Articolul următor
Alte articole interesante