Un bărbat de 35 de ani a fost bătut și jefuit în propriul apartament din sectorul Ciocana

Un bărbat de 35 de ani a fost bătut și jefuit în propriul apartament din sectorul Ciocana.

Suspecții de 29 și 35 de ani, cunoscuți de-ai victimei, ar fi pătruns în locuinţa bărbatului de 35 de ani, fiind ușa apartamentului descuiată.

Ulterior i-au aplicat victimei mai multe lovituri  în regiunea capului și abdomenului, după care i-au sustras 1.500 de lei.  

La moment bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore. Unul dintre ei a fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Un transgender din Moldova va fi deportat din Rusia pentru înșelăciune și estorcare de bani

Un transgender din Moldova a început relații cu mai multe fete din Rusia, pe care le-a estorcat de bani. În curând, ,,tânărul” va fi deportat din Rusia, transmite presa rusă.

Молдавского трансгендера депортируют из России после обвинений в мошенничестве. Коллаж: Point.md
foto: colaj www.point.md

O fată din Tver a aflat la șase luni de la nuntă că ,,soțul ei” este transsexual fraudator. Victima a luat împrumuturi pentru ea însăși, în timp ce soțul ei a jefuit-o și s-a întâlnit și cu alte rusoaice pentru banii lor, relatează gazeta.ru.

După ce publicarea poveștii a devenit virală pe rețelele de socializare, o altă victimă i-a scris fostei soții a transgenderului Serghei. Femeia a spus că l-a cunoscut pe internet și a încercat să scoată bani din ea prin manipulare. Noua cunoștință a lui ,,Sergey” și-a dat seama că era înșelată și a încetat să mai comunice cu el.

Oamenii legii l-au reținut pe Serghei și i-au deschis un dosar în temeiul articolului privind încălcarea de către un cetățean străin a regulilor de aflare în Federația Rusă. Transgenderul a fost trimis într-un centru de detenție temporară până la pregătirea documentelor pentru deportare din țară.

Tânăra din Tver a cheltuit peste 5 milioane de ruble pentru nuntă, călătorii și alte cheltuieli care au căzut pe umerii săi, îm timp ce soțul a convins-o că chipul său feminin este rezultatul terapiei hormonale, precum și al operațiilor plastice sub supravegherea chirurgilor turci.

În același timp, transgendera a declarat deschis că a venit în Rusia și s-a „transformat” de dragul unui nou pașaport pentru a evita urmărirea penală în Europa. Mai târziu s-a dovedit că mai multe fete au suferit de pe urma ,,schemei de lucru” a așa-numitului ,,Serghei”.

Captură de stupefiante de 200.000 de lei. Liderul unor traficanți de droguri, reținut

Ofițerii Direcții investigații „Centru” a INI, cei ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea procurorilor PCCOCS,   l-au reținut pe liderul grupului criminal organizat, a cărui activitate de trafic de droguri a fost deconspirată în februarie curent, anunță poliția.

În cadrul documentării, inclusiv prin contribuția agentului sub acoperire, ofițerii au stabilit că drogurile erau puse în vânzare în întreaga republică. O bună parte din acestea erau distribuite taximetriștilor, dintre care unii își injectau heroină chiar înainte să urce la volan. Suma totală a drogurilor depistate în februarie și acum se ridică la 200.000 de lei.

Bărbatul reținut acum are vârsta de 37 de ani și este domiciliat în Chișinău, iar anterior și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea pentru 14 ani, pentru infracțiuni similare. În cadrul reținerii acestuia, oamenii legii au efectuat percheziții, unde au fost ridicate următoarele obiecte cu valoare probantă: un vas de sticlă în care se afla masă vegetală de culoare verde cafenie cu miros specific (marijuana de calitate superioară), zeci de  pastile „Subutex,” o seringă cu lichid de culoare cafenie (heroină), telefoane mobile, cântar electric, obiecte destinate preparării și consumului de droguri,  precum și alte bunuri  de preț.

Ulterior reținerii, la solicitarea procurorilor din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), bărbatul a fost plasat în arest preventiv, pentru 30 de zile.

În ceea ce-i privește pe cei doi învinuiți reținuți în februarie, arestul acestora a fost prelungit, iar pe parcursul investigațiilor beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Un bărbat și o femeie, reținuți după ce s-au dezbrăcat parțial și au făcut sex sub privirile mai multor persoane într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

Un bărbat și o femeie, ambii de 33 de ani, au fost reținuți, după ce s-au dezbrăcat parțial și au făcut sex sub privirile mai multor persoane. S-a întâmplat la sfârșitul lunii februarie, într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Momentul a fost filmat de un martor, iar imaginile sunt acum probă la dosar, scrie Ziarul Argeș citat de digi24.ro.

Protagoniștii scenelor fierbinți au 33 de ani. Bărbatul este din Olt, iar femeia din Pitești. În imaginile devenite publice se poate observa cum, inițial, cei doi mimează actul sexual, după care trec la fapte. Pe fundal se aud manele, dar și râsetele celor din jur.

Secvențele demne de filme porno au ajuns să fie văzute și de polițiști. Oamenii legii s-au autosesizat, iar pe 02 martie 2023 au deschis, pe numele celor doi, dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Ulterior, femeia și bărbatul au fost reținuți. „La data de 14 martie 2023, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând (…) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis miercuri IPJ Argeş.

Opere de artă la Festivalul de gheață din munții Tatra
Articolul anterior
TIR-uri blocate în zăpadă, în Moldova. Salvatorii au intervenit în 11 situații de urgență
Articolul următor