Un bărbat de 38 de ani, fără alte boli, a murit de pneumonie Covid-19. Bilanțul a ajuns la 190 de morți

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor 5 decese provocate de Covid-19. Bilanțul celor decedați a ajuns la 190.

separator

Deces 186: Bărbat de 38 ani, din municipiul Bălți. A fost internat în stare gravă cu diagnoza pneumonie interstițială bilaterală, la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 12 mai. Potrivit datelor oferite, bărbatul nu avea și alte boli.

Deces 187: Bărbat de 79 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19 la Spitalul clinic municipal “Arhanghel Mihail”, la data de 5 mai. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, encefalopatie discirculatorie mixta, demență senilă.

Deces 188: Femeie de 55 ani, din raionul Ocnița. Internată în stare gravă la Institutul Oncologic, la data de 5 mai. Comorbidități: proces oncologic hematologic avansat cu asocierea infecției COVID-19.

Deces 189: Bărbat de 55 ani, din raionul Soroca. Internat la Spitalul Clinic Republican la data de 1 mai. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență hepatică cu predominarea sindromului citolitic, colestatic, obezitate morbidă.

Deces 190: Bărbat de 52 ani, din Slobozia. Comorbidități: diabet zaharat, cancer pulmonar, efecte post-tuberculoză.

Două cele mai frecvente simptome de Covid-19, raportate în Europa
Articolul anterior
Peste 1,5 milioane de albine au murit otrăvite într-o prisacă din Ungheni
Articolul următor
Alte articole interesante