Un bărbat de 40 de ani, ucis în bătaie de doi tineri la Soroca. A lăsat un copil orfan și o soție însărcinată

Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce a fost bătut de doi tineri de 22 și 23 de ani în curtea unor blocuri de locuințe din Soroca. Persoane apropiate victimei au comunicat că este vorba despre un om de afaceri din orașul Soroca, scrie deschide.md.

separator

Acesta era căsătorit de aproape șase ani, iar împreună cu soția creșteau un băiețel de aproximativ 3-4 anișori și erau în așteptarea celui de-al doilea copil. Cu banii câștigați din afacere, bărbatul nu doar își întreținea familia, dar inclusiv și pe părinții săi care ar fi bolnavi.

Bărbatul este descris ca fiind o persoană liniștită, nonconflictuală și mereu săritor la nevoie. În seara de 4 noiembrie, când a fost bătut de către cei tineri, acesa se afla în curtea unui bloc de locuințe din oraș, împreună cu un cunoscut în vârstă de 29 de ani. Ultimul se joca cu o lanternă, când din greșeală i-ar fi orbit pe cei doi agresori de 22 și 23 de ani.

Aceștia s-au apropiat de amicul bărbatului și au început să se certe, iar victima a încercat să aplaneze conflictul și să-și convingă cunoscutul să meargă acasă. Însă, cei doi tineri, crezând că anume victima a fost cel care i-a orbit cu lanterna, l-au lovit cu pumnii în față.

El a căzut jos și s-a lovit cu capul de bordură și a rămas în stare de inconştienţă. Bărbatul fost transportat la Spitalul Municipal Soroca, iar ulterior transferat într-un spital din Chișinău, unde din nefericire medicii nu au putut să-i salveze viața, iar după 7 zile de la incident, acesta s-a stins ieri, 11 noiembrie, pe patul de spital.

Cei doi tineri de 22 și 23 de ani, după incident au fost reținuți pentru 72 de ore, însă după expirarea acestora, au fost lăsați la libertate de către magistrații de la Judecătoria Soroca, mai scrie sursa citată.

O bunică de 51 de ani a dat naștere propriei sale nepoate
Articolul anterior
Video. O șoferiță prinsă beată criță la volan, cu un bebeluș în brațe
Articolul următor
Alte articole interesante