Un bărbat de 43 de ani, care ar semăna cu Julio Iglesias, susține că este fiul artistului

După un proces de paternitate care s-a întins pe aproape 30 de ani, o instanță din Valencia a decis că Julio Iglesias este tatăl biologic al unui bărbat de 43 de ani. Cum arată fiul pe care celebrul cântăreț a refuzat să îl recunoască?

separator
Julio Iglesias a negat o lungă perioadă de timp că Javier Sanchez-Santos, un bărbat în vârstă de 43 de ani, este fiul său biologic. Artistul a refuzat testul ADN, cu toate că asemănarea fizică între cei doi este evidentă, scrie presa de peste ocean.

Pocesul a fost intentat împotriva artistului chiar de către Javier Sanchez-Santos, în anul 2017, asta după ce și mama acestuia, balerina portugheză Maria Edite, încercase să dovedească în instanță paternitatea băiatului ei, în 1992. Atunci, cererea ei a fost respinsă.

Se pare că bărbatul de 43 de ani este rodul unei scurte aventuri pe care balerina portugheză Maria Edite a avut-o cu Julio Iglesias în anul 1975, atunci când acesta încă era căsătorit cu Isabel Preysler. Pe baza unor probe prelevate de pe șervețele și mucuri de țigară cu care Julio Iglesias a intrat în contact, Javier Sanchez-Santos a reușit să facă testul ADN, iar acesta a arătat că există șansele de 99% ca celebrul cântăreț să fie tatăl său biologic.Instanța din Valencia a decis, în urma procesului, că Julio Iglesias este tatăl biologic al lui Javier Sanchez-Santos. Julio Iglesias are acum la dispoziție 20 de zile lucrătoare pentru a contesta hotărârea judecătorească. “Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt uşurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias”, a spus Javier Sanchez-Santos, potrivit mediafax.ro.

Julio Iglesias este artistul latin care a reușit să vândă cele mai multe albume din istorie, înregistrând vânzări record. Artistul este tatăl biologic a 8 copii, trei dintre ei din mariajul cu Isabel Preysler și 5 în urma căsătoriei cu Miranda Rijnsburger, scrie avantaje.ro.

O moldoveancă nu a fost lăsată să intre în Italia, deoarece nu avea bani la ea
Articolul anterior
Daniela Ciocanu a revenit la TV. Vezi ce prezintă acum!
Articolul următor
Alte articole interesante