Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a infectat intenționat la o petrecere cu Covid

Un bărbat a murit după ce a mers la o „COVID Party” pentru a se infecta intenționat. Bărbatul de 55 de ani a murit în Austria, după ce a participat la petrecerea din regiunea Tirolul de Sud din nordul Italiei.

Un bărbat a murit după ce a mers intenționat la o petrecere COVIDFoto: Profimedia

El este doar unul dintre internații infectați în urma mai multor petreceri COVID care au avut loc în Italia în ultimele săptămâni, potrivit presei locale, transmite digi24.ro.

Petrecerile care au drept scop infectarea cu SARS-COV-2 sunt tot mai dese în Europa. E un curent pornit în Austria, care a ajuns acum în Italia. 

Tineri teribiliști merg intenţionat la petreceri să întâlnească persoane pozitive de la care să ia virusul, convinși că imunizarea pe cale naturală e mai bună decât vaccinul. 

O astfel de distracție inconştientă se pedepsește penal. În plus, practicanții riscă să facă o formă severă a bolii, ori să rămână cu sechele grave.

„Corona party” – petreceri unde tineri pozitivi se întâlnesc cu alţi tineri pentru a lua virusul. Despre asta vorbesc în valul 4 autoritățile din Italia. Au întâlnit situații în Tirolul de Sud, tinerii sperând că în acest fel vor avea imunitate împotriva bolii, evitând vaccinul.Publicitate

Patrick Franzoni, coordonatorul adjunct al unității COVID: „Sunt tineri, chiar și copii de vârstă școlară, care se întâlnesc cu alte persoane depistate pozitiv ca să se infecteze pe cale naturală. 

Nu-și dau seama că și la copii, la tineri, acest lucru este foarte periculos și poate avea consecințe pe termen lung, iar în faza acută pot ajunge la spital. În prezent avem un copil bolnav de COVID internat la Pediatrie.”

Curentul petrecerilor de infectare ar fi pornit din Austria, țară care acum a intrat în lockdown pentru a patra oară. 

Sociologii spun că sunt două motive pentru care oamenii sunt în stare să se pună astfel în pericol.

Dan Petre, sociolog: „Încrederea foarte mare în propria lor sănătate şi apoi au găsit o soluţie pentru a scăpa de stigma socială sau de presiunea socială de a se vaccina. Un fenomen pe care îl consider foarte riscant pe termen lung si mediu. Cu certitudine există şi la noi.”

Situație absolut revoltătoare la o direcție pentru protecția copilului! Un angajat, care ar fi lovit cu biciul micuții, recompensat cu o funcție de șef
Articolul anterior
Alte articole interesante