Un bărbat a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, iar o femeie a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din satul Spicoasa, raionul Cahul a decedat ieri după ce sa intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit pompierilor, flăcările au mistuit doar lenjeria de pat, iar bărbatul a fost găsit de săteni la podea.

separator

Toate circumstanțele acestui caz sunt investigate, iar versiunea inițială înaintă de specialiștii IGSU este imprudența în timpul fumatului. Tot ieri, o femeie în vârstă de 87 de ani din Capitală a ajuns la spital în stare de șoc cu o intoxicație ușoară, după ce în apartamentul unde locuia a izbucnit un incendiu. Focul s-a produs la balconul locuinței acesteia de la etajul trei. Aproximativ la ora 13:30, pompierii au fost alertați pentru a interveni la fața locului. Ajunși salvatorii au reușit localizarea arderii, fără ca flăcările să se răspândească. În urma incendiului a fost afectat balconul și o parte din apartament. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează că nerespectarea regulilor antiincendiare poate provoca incendii cu urmări fatale. De la începutul acestui an în Rțara noastră au avut loc 1600 incendii în care au decedat 82 de persoane.

Sursa: dse.md

Zâmbete de fericire la orfelinatul Orfeus! Copilașii au avut parte de o zi memorabilă datorită campaniei „Fii Moș Crăciun tot anul împrejur”!
Articolul anterior
Roza Seabitova se căsătorește pentru a treia oară!
Articolul următor