Un bărbat din Belarus și-a montat o cameră de filmat în propriul apartament, care a surprins momentul în care este împușcat mortal de ofițerii KGB

Un videoclip dramatic arată momentul în care Forțele de Securitate din Belarus împușcă mortal un bărbat, angajatul unei companii IT din SUA, pe fondul unei represiuni violente asupra protestatarilor pro-democrație.

Comitetul de Securitate din Belarus a transmis că unul dintre ofițerii KGB a fost ucis, marți, de un bărbat în vârstă de 31 de ani, despre care se credea că era terorist.  Acesta a tras cu arma după ce s-a opus arestării din timpului unui raid, în Minsk, transmite N4.md care citează Protv.ro.

Forțele de Securitate au răspuns focurilor de armă și l-au omorât pe presupusul terorist.

Opoziția pro-democrație din Belarus l-au identificat pe bărbat. Acesta era un angajat în domeniul IT, la o companie ce are sediul în Statele Unite.

Un consilier superior al liderului opoziției aflat în exil, Sveatlana Tihanouskaia, a scris pe Twitter că acesta era un cetățean american care a sprijinit mișcarea democrației din Belarus.

Imaginile publicate pe Internet au fost blocate.

Restricții în București, de duminică! Fără nunți, restaurante închise, program redus la magazine, carantină de noapte în weekend
Articolul anterior
Serviciile de sănătate s-au extins, dar odată cu ele au crescut și plățile din buzunar
Articolul următor