Un bărbat din Briceni a vrut să-și apere fiul, dar a fost ucis în bătaie de un grup de tineri

Un bărbat din Briceni, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce a fost bătut de către un grup de tineri. Tragedia s-a produs în noaptea de 8 spre 9 iulie, în localitatea Șirăuți din raionul Briceni.

Potrivit poliției, un grup de tineri locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. 

La un moment dat, între ei și un grup de tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. 

Unul din tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani.

Venit la locul incidentului, tatăl, care avea în mână o ștachetă, a lovit unul din tinerii care se băteau pentru a-i opri. În rezultat bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori. 

În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict. 

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore. Bărbatul de 42 de ani, tatăl tânărului de 18 ani, a fost transportat la spital în stare gravă, unde l-a scurt timp a decedat. Alte circumstanțe se stabilesc.

Maria Ciorici, alături de iubitul ei mai tânăr: ,,Nu mă oprește nimic”
Articolul anterior
Moldova negociază cu autoritățile din Grecia semnarea unui Acord în domeniul securității sociale
Articolul următor
Alte articole interesante