Un bărbat din capitală s-a stins la spital, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni

Un bărbat a murit la spital, după ce în această dimineață a fost lovit de un microbuz în momentul în care traversa strada. Tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05:50, pe strada Grigore Ureche, din sectorul Rîșcani al capitalei, scrie deschide.md.

separator

Potrivit poliției este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta a fost lovit de un microbuz de marca Volkswagen în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă, însă medicii nu i-au putut salva viață și, din nefericire, bărbatul a murit la scurt timp după internare.

Poliția Capitalei a pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un polițist de frontieră a devenit erou! A salvat viața unui bebeluș de 1 an efectuând măsuri de resuscitare chiar în vamă

O femeie ucraineană traversa granița cu autobuzul împreună cu fiul ei de un an, când a observat că copilul încetase să mai respire și devenea vinețiu. Femeia a alergat după ajutor. S-a întâmplat la vama poloneză. Un ofițer polonez a salvat viața copilului efectuând măsuri urgente de resuscitare imediate, chiar în mijlocul vămii, scrie Focus.

польский пограничник спас ребенка, польский пограничник спас младенца, польский пограничник спас украинца

,,Ofițerul avanpostului de frontieră din Hrubieszow a salvat viața unui copil de un an din Ucraina. Momentele dramatice au avut loc la punctul de trecere a frontierei din Zosin”, a scris serviciul de presă din cadrul Poliției de Frontieră a Ucrainei.

Polițiștii de frontieră au spus că incidentul a avut loc în noaptea de 3 mai. O pasageră a observat că fiul ei a început să devină albastru și nu mai respira. Femeia a fugit la pavilionul vamal cu bebelușul în brațe.

„Informațiile despre absența semnelor de viață ale copilului au fost trimise la pavilionul de informare prin fereastra de control. Sergentul Mateusz Kondrat, care la acea vreme era responsabil cu procesarea intrării în Polonia, a ieșit imediat și a acordat copilului primul ajutor. A pus copilul pe mâna stângă, pe burtică. Apoi l-a lovit de cateva ori în spate. După resuscitare, copilul și-a venit în fire”, a transmis presa.

Serviciul de presă a spus că polițiștii de frontieră au chemat la fața locului un ofițer cu defibrilator și salvatori, ulterior a sosit și o ambulanță care a dus copilul la un spital din orașul Hrubieszow. „Grănicerii care erau de serviciu pe benzile de circulație din apropiere au fugit și ei în ajutor. (…) Păstrându-și calmul în fața pericolului, ofițerul a salvat ceea ce este de neprețuit – viața unui copil”, au subliniat serviciile poloneze.

Maia Sandu a transmis felicitări din partea moldovenilor Familiei Regale și cetățenilor britanici

La invitația autorităților britanice, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat la ceremonia de încoronare a Majestății Sale Regele Charles al III-lea.

Șefa statului a transmis felicitări cordiale din partea cetățenilor țării noastre Familiei Regale și cetățenilor britanici cu ocazia începerii unei noi ere pentru Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Durere fără margini! O femeie a fost tamponată mortal, la Soroca

Sfârșit tragic pentru o femeie de 66 de ani. Aceasta a decedat, după ce a fost tamponată în localitatea Cosăuți din raionul Soroca. Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:00.

FOTO O femeie a fost tamponată mortal, la Soroca! Ce spune poliția despre șofer și victimă

„Un bărbat de 44 de ani, locuitor al orașului Soroca, conducând un automobil de marca Honda pe o stradă din localitatea Cosăuți, din motive necunoscute a tamponat un pieton, o femeie de 66 de an”, spune poliția.

În urma impactului, femeia a decedat pe loc.

Fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că șoferul nu era în stare de ebrietate.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Motivul pentru care e important ca familia ta să participe la Cursa Bunătății
Articolul anterior
Republica Moldova interzice folosirea termometrelor și altor dispozitive care conțin mercur
Articolul următor