Un bărbat din Chișinău îi îndeamnă pe deputați să doneze un salariu pentru fiica sa

Un bărbat din Capitală îi îndeamnă pe deputați să doneze un salariu pentru fiica sa care are nevoie de ajutor.

separator

Maria suferă de hidrocefalie decompensată, retard motor și psihoverbal grav. Familia are nevoie de suport financiar pentru îngrijire și tratamentul costisitor al fiicei sale.Tatăl, Alexandru Coșcodan spune: „ Din păcate Măriuța nu poate fi transportată și respectiv suntem capturați aici în țară. Îmi dau bine seama că peste hotarele țării dacă reușeam să plec aveam toate șansele la un trai mai decent pentru familia mea și evident o îngrijire și tratament calificativ pentru Maria. Dar asta e. Suntem nevoiți să ne descurcăm cum putem aici în țară”.

Ieri, pe pagina sa de Facebook, bărbatul a venit cu un îndemn către deputații din parlament să doneze un salariu pentru tratamentul fiicei sale. Pe lânga Maria, soții Coșcodan mai au încă doi copii minori. În anul 2006 aceștia au trecut printr-o nenorocire, băiețelul lor de doar o lună s-a stins din viață.

Toți oamenii cu inimă mare sunt îndemnați să doneze bani pentru tratamentul Mariei la datele bancare indicate mai jos sau să-l contacteze direct pe Alexandru Coșcodan la numărul de telefon 079455822.

sursa: www.jurnal.md

Irina Rimes, premiată de revista Forbes România la categoria „30 sub 30”!
Articolul anterior
Procedura de slăbit care sculptează formele, reduce kilogramele în plus și celulita!
Articolul următor
Alte articole interesante