Un bărbat din Florești ar fi fost alungat din spital, dezbrăcat și desculț

Un bărbat de 68 de ani din satul Dumitreni, raionul Floreşti, aflat în stare gravă, ar fi fost refuzat pentru spitalizare, pentru că nu ar fi vrut să plătească o sumă de bani cerută de medici. Cel puţin asta susţin rudele bărbatului.

separator
Totul s-a petrecut în seara zilei de vineri când bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost chemată ambulanţa. Când au ajuns medicii, bătrânul era în stare de leşin. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul raional din Floreşti, unde a fost plasat în Secţia Reanimare.

Duminica dimineaţa, medicii ar fi cerut de la soţia bătrânului o anumită sumă de bani pentru a-l ține în spital, chiar dacă acesta a prezentat polița de asigurare. Femeia a refuzat, iar la scurt timp după plecarea acesteia, medicii l-ar fi alungat pe bărbat acasă fără ca să-i dea vreo explicaţie.

Potrivit martorilor, bărbatul a fost văzut singur, desculț și dezbrăcat pe străzile oraşului Floreşti. Timp de mai multe ore, acesta a fost căutat de familie și poliție. Bărbatul a ajuns acasă în stare de șoc și disperat în jurul orei 20:00, fiind ajutat de nişte persoane necunoscute.

Acum, familia bărbatului intenţionează să depună o plângere la Poliţie pe numele medicilor. Reprezentanţii spitalului deocamdată nu au comentat cazul.

sursa: www.publika.md

Cum să supraviețuiești unui infarct până la sosirea echipei de urgență
Articolul anterior
Transportatorii spun că vor cere o nouă majorare pentru biletele de călătorie
Articolul următor
Alte articole interesante