Un bărbat din capitală a aruncat zece camioane de gunoi direct pe un teren agricol

Un bărbat a fost prins de către un locuitor al orașului Codru, după ce a aruncat zece camioane cu gunoi pe un teren înverzit. Acesta l-a împiedicat să arunce gunoiul și a alertat poliția.

separator
„Eu am văzut că vine camionul acesta mare și m-am pornit din urma lui. Când a luat-o la dreapta, eu am înțeles că vine aici. Dînsul dădea înapoi, voia să descarce mașina. Eu l-am oprit, i-am zis să nu descarce. L-am prevenit că chem poliția și am chemat-o”, a explicat barbatul care a sunat la poliţie.

Șoferul cu pricina spune că a dus gunoiul acolo la indicația șefului său și că acestea vor fi transformate în pietriș pentru drumul care duce la această groapă de gunoi improvizată:

„-De unde l-ați adus? -De la o construcție din oraș. -Mereu așa faceți, aduceți gunoiul în câmp? -Nu am mai adus, azi e prima dată”. La fata locului a venit și directorul companiei care s-ar ocupa de evacuarea deșeurilor, însă a luat-o la fugă cînd a văzut camera de luat vederi.

Polițiștii au pornit un proces contravențional pe numele șoferului. „Persoanele vinovate care au fost găsite la fața locului că depozitau arbitar deșeurile menajere, industriale și alte tipuri de gunoi vor fi sancționate conform art. 154, alin. 2, este de competența agenției de ecologie, primariei or. Codru, care urmează să sancționeze cu amendă de până la 24 de unități convenționale”, a declarat Laurenţiu Gheaţă, șef de sector orașul Codru.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă bărbatul a aruncat gunoi și în altă parte. Șoferul vinovat s-ar putea alege și cu ore de muncă în folosul comunității.

sursa: www.publika.md

Țara în care medicii sunt sancționați dacă lasă pacienții să aștepte ore întregi pe holuri
Articolul anterior
Cât trebuie să mergi pe jos ca să arzi caloriile și să slăbești?
Articolul următor
Alte articole interesante