Un bărbat din Nisporeni și-a bătut cei doi copii până la sânge

Un bărbat și-a bătut cu bestialitate cei doi feciori ai săi, până când unul dintre aceștia a ajuns la spital. Acesta le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, dar și cu un fir de sârmă. Motivul pentru care tatăl a recurs la un asemenea gest ar fi faptul că fiul mai mare nu frecventează orele la gimnaziu.

separator
Băiatul în vârstă de 13 ani a ajuns la spital cu răni pe spate și chipul desfigurat. Timp de o oră, tatăl a tot dat în copil. „Eu am venit de la școală, m-am dus la bunica și m-am dus la un om să tai lemne și tata m-a chemat acasă să tai lemne ca să facem focul. Dar el ne-a mințit și ne-a chemat în casă și a început să ne bată. De la școală a auzit că nu ascultăm, ne jucăm la telefon la lecții. Am încercat să ies afară să fug de el, dar nu mi-a dat voie”, a mărturisit băiatul.

Ulterior, tatăl și-a descărcat nervii și pe fiul mai mic, pe care l-a bătut mai mult cu palma. Mama copiilor nu își poate abține durerea. Femeia afirmă că loviturile au fost atât de dure, întrucât draperiile erau pline de sânge.

S-a stabilit că tatăl recent revenind de la muncă sezonieră din România, a aflat că copiii săi minori nu frecventează gimnaziul din localitate, nu se pregătesc de ore, fumează țigări cu conținut de tutun. Tatăl riscă să fie tras la răspundere: 15 zile de arest, dosar penal sau chiar șase ani de pușcărie.

sursa: www.canal2.md

Patru copii au fost sfâșiați de un rottweiler, la Strășeni. Micuții au ajuns la spital
Articolul anterior
Italia: O moldoveancă a fost sechestrată și violată timp de 2 săptămâni de un cetățean macedonean
Articolul următor
Alte articole interesante