Un bărbat din Râșcani a dispărut fără urmă imediat ce a fost externat din spital. Polițiștii și apropiații îl caută cu disperare

La 23 februarie curent, părinții unui bărbat de 42 de ani au sesizat poliția din Râșcani (nord) pentru a stabili locul aflării fiului lor, care la 11 februarie a plecat dintr-o instituție medicală din Chișinău, unde fusese internat la tratament, și până la moment nu se cunoaște locul aflării acestuia, anunță Poliția.

Bărbatul, la 24 ianuarie a plecat la spital cu automobilul personal de marca Ford Focus, care la fel până în acest moment nu a fost depistat.

Semnalmente: Înălțimea – 1,70 m, corpolență slabă, păr cărunt scurt.
La momentul plecării din spital era îmbrăcat în geacă verde, blugi gri-deschis și încălțat în adidași negri.

”Solicităm suportul cetățenilor în vederea identificării și localizării bărbatului.
Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să sune la numerele de telefon: 0256 – 29302, 069672902 sau 112”, mai anunță Poliția.

O nouă nuntă arabă! Viitoarea mireasă e fata controversatului emir al Dubaiului

Prințesa în vârstă de 28 de ani și-a anunțat logodna cu șeicul Mana Al Maktoum, scrie okmagazin.ro.

Orientul se pregătește pentru o nouă nuntă în rândul prinților arabi. Potrivit Arabian Royal Agency, Șeica Mahra, fiica controversatului emir din Dubai, s-a logodit cu șeicul Mana Al Maktoum. Mireasa, în vârstă de 28 de ani, este unul dintre cei peste treizeci de copii ai lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, care ocupă și funcția de prim-ministru și vicepreședinte al Emiratelor Arabe Unite. Anunțul unei noi uniuni vine după nunta fastuoasă a prințesei Iman a Iordaniei, cea de-a doua fiică a Regelui Abdullah și a Reginei Rania.

Prințesa Mahra este fiica emirului Mohamed Bin Rashid și a lui Zoe Grigorakos, de origine greacă, una dintre cele șase soții ale sale. Ea a devenit o celebritate în țara sa natală, fiind una dintre fețele Familiei Regale care depune eforturi consistente pentru promovarea și dezvoltarea Dubaiului.

Pe lângă o frumusețe orientală impresionantă, Șeica Mahra bint Mohammed bin Rashid al Maktoum, pe numele ei complet, este absolventă de Managementul afacerilor la Universitatea Zayed (Dubai) și are o diplomă în Relații Internaționale la Londra. Activitățile ei se concentrează pe promovarea acestei țări mici din Golful Persic, cum ar fi participarea la inaugurări și evenimente caritabile, unde se remarcă prin alegerea ținutei tradiționale.

La fel ca mulți membri ai Familiei Regale din Emiratele Arabe Unite, îi place să călărească cai și deține câteva exemplare cabaline valoroase. Dar dragostea ei pentru cai n-a luat naștere în ținutul strămoșilor săi, ci în Anglia, în Oxford, unde Șeica Mahra și-a petrecut copilăria și și-a descoperit înclinația pentru echitație și natura sa dinamică și competitivă. Ulterior, din Marea Britanie s-a mutat la Atena, unde și-a continuat educația și abilitățile în domeniul sporturilor ecvestre, înainte de a se stabili definitiv în Dubai în 2009.

Despre mire, șeicul Mana Al Maktoum, aflăm că este pasionat de schi, fotbal, curse de cai și este foarte implicat în viața publică din țara sa.

Tatăl miresei, emirul de Dubai, a fost în centrul uneia dintre cele mai furtunoase proceduri de divorț din ultima vreme, când cea de-a șasea sa soție, Prințesa Haya a Iordaniei, sora Regelui Abdullah, a decis să se despartă de el la sfârșitul anului 2021. Liderul arab a fost nevoit să îi plătească fostei sale soții 650 de milioane de euro, cel mai scump partaj făcut în Marea Britanie.

VIDEO! Vântul face ravagii la Comrat! Copaci doborâți, acoperișuri spulberate și mașini deteriorate

Două blocuri de locuit și mai multe mașini au fost avariate din cauza vântului, la Comrat. La fața locului au intervenit salvatorii, transmite gagauzinfo.md, citat de unimedia.info.

Mai multe imagini cu acoperișul doborât la pâmânt și crengile rupte au fost publicate de internauți. Autoritățile urmează să evalueze pagubele cauzate.

Astăzi, meteorologii au anunțat cod galben de schimbare bruscă a vremii.

Totodată, Agenția de Mediu recomandă să nu parcați sub copaci și să evitați cablurile rupte.

Copacii doborâți de vânt! Mai multe drumuri blocate

În dimineața zilei de 28 martie angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni în lichidarea situațiilor de risc provocate de condițiile meteo nefavorabile. 

Astfel, pompierii din capitală au fost solicitați la ora 08:55 pe strada 31 August 1989 nr. 30 din municipiul Chișinău, pentru efectuarea lucrărilor de defrișare a unui copac căzut peste un automobil, din cauza rafalelor de vânt puternic. Un alt caz a fost înregistrat în municipiul Bălți pe strada Ștefan cel Mare nr. 5.

Aici, salvatorii din nordul țării au înlăturat o creangă căzută peste firele electrice în curtea unui bloc de locuit. Tot de intervenția pompierilor a fost nevoie în sudul țării, raionul Cantemir, unde un copac a fost doborât de vânt blocând circulația pe traseu. Astfel, angajații IGSU au defrișat copacul, eliberând drumul. În continuare, angajații IGSU monitorizează situația în țară, provocată de condițiile meteo nefavorabile.

Surpriză frumoasă în prima zi de primăvară din partea polițiștilor. Aceștia au împărțit mărțișoare trecătorilor
Articolul anterior
În sectorul Botanica a fost amenajat un nou spațiu public. Foto!
Articolul următor