Un bărbat din Sângerei și-a lovit soția, în vârstă de 46 de ani. Femeia s-a stins până la sosirea ambulanței

O femeie de 46 de ani a fost omorâtă de propriul soț. Tragedia a avut loc la data de 25 iunie, în satul Bilicenii-Vechi din raionul Sângerei.

separator
„La Serviciul de Garda a IP Sângerei a parvenit o înștiințare telefonică de la medicii din raion care ne-au comunicat că, la data de 25 iunie a fost solicitată o ambulanță într-o localitate din raionul Sângerei precum că o femeie se află în stare gravă. Ajunși la fața locului aceștia au putut doar constata decesul femeii de 46 ani”, a declarat pentru știri.md, ofițerul de presă al IP Sângerei, Ina Moscaliuc.

Potrivit poliției, între femeie și soțul ei în vârstă de 48 ani s-a iscat un conflict, după care la un moment dat bărbatul a lovit-o în regiunea spatelui. În urma loviturii femeia a căzut la pământ.

Rezultatul expertizei medico-legale a arătat ca femeia a decedat în urma leziunilor grave primite. Soțul victimei a fost reținut pentru 72 ore. Acesta și-a recunoscut vina. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Zmeura- fructul tinereții veșnice!
Articolul anterior
Lucruri pe care ar trebui să le ştii despre testicule
Articolul următor