Un bărbat din stânga Nistrului și-a ajutat soția să nască, în mașină, urmând instrucțiunile medicului primite prin telefon

Un bărbat din stânga Nistrului a devenit erou pentru familia sa. Ieri, pe 12 noiembrie, în jurul amiezii, bărbatul și-a întâmpinat pe lume cel de-al doilea copil. Nașterea a avut loc în mașină, în drum spre spital. În toată această perioadă, medicul i-a oferit instrucțiuni bărbatului, prin telefon.Atât mama, cât și copilul sunt în stare bună.

separator

,,Noaptea soția mea a început să aibă contracții. Am pregătit toate lucrurile, între timp soția a simțit că a pierdut apele. Am urcat în mașină și ne-am îndreptat către maternitatea din Tiraspol. Când a început să apară bebelușul, tocmai părăsisem orașul Slobozia”, a povestit bărbatul pentru presa din regiune.

Bărbatul l-a sunat imediat pe medicul care trebuia să asiste nașterea. Obstetricianul-ginecolog a mers cu ambulanța să se întâlnească cu femeia aflată în travaliu, dar băiețelul s-a născut înainte de sosirea medicului. Cu ajutorul instrucțiunilor medicului, soțul a participat la naștere.

,,Emoțiile din acel moment erau de neînțeles, dar nu m-am pierdut. L-am luat pe bebeluș în brațe, apoi l-am pus pe burtica mamei și am apăsat pe cordonul ombilical. Apoi a sosit medicul nostru și ne-am dus la spital.

Fetița de 4 anișori a cuplului se afla și ea în mașină. Acum mama și nou-născutul ei se află sub supravegherea specialiștilor. Starea ambilor este evaluată ca fiind satisfăcătoare.

sursa

Ce intervenție estetică și-a făcut Adela Popescu?
Articolul anterior
Cum arată mama celor mai frumoși copii din lume. Ekaterina este implicată în creșterea micuților și îndrumarea carierei lor
Articolul următor
Alte articole interesante