Un bărbat era cât pe ce să moară sufocat, în troleibuz

În transportul public din Capitală se întâmplă lucruri odioase. Mijloacele de transport, fiind supraîncărcate dimineața, pun în pericol viața și sănătatea cetățenilor. Jurnalistul Cristian Jardan s-a confruntat dis-de-dimineață cu o situație extrem de neplăcută. Jurnalistul a povestit ce i s-a întâmplat, pe pagina sa de facebook.

separator

„Să-mi bag piciorul în troleibuzele astea! Poate că au rezolvat o problemă, dar pe timp de caniculă îs de-a dreptul ucigașe. Partea din față a troleibuzelor e închisă pe o bună parte, nu există oxigen efectiv, nemaivorbind de aer condiționat sau altceva…Uitați-vă unde apare primul geam și câți oameni stau până acolo…Dimineață pot încăpea lejer 10-15 oameni pe vreo 4-5 metri pătrați…

Azi lângă mine, mai nu a murit un om…Senzații teribile…Era fix lângă mine…Nu cred că vreți să știți cum arată un bărbat de 30 de ani care cade în fața ta… Șoferul cu chiu și vai a deschis ușa. Noi, cei din față am ieșit, am scos omul, panică, nevoi, strigăte…. Câțiva oameni am încercat așa cum știm să-și revină, dar dragul nostru șofer nici nu s-a sinchisit să iasă să vadă ce e cu noi și și-a continuat drumul…

Din fericire, omul și-a revenit, dar aud că astfel de cazuri au devenit o obișnuință prin troleibuzele din Chișinău… Refuz să cred că nu există vreo soluție… E pur și simplu teribil să trăiești o astfel de experiență. Atât pentru cel suferind, dar cât și pentru cei de alături… De data asta ne-am salvat…Oare ce va fi mai departe?

P.S. Poza cu troleibuzul e una simbol, cea de-a doua e mai mult decât adevărată!!!”, a scris Cristian Jardan, pe pagina sa de facebook.

Casetele video de altădată sunt la mare căutare. Se cumpără cu până la 9.000 de dolari pe eBay
Articolul anterior
Video! Povestea cerșetorului transformat în cel mai stilat spaniol
Articolul următor
Alte articole interesante