Un bărbat, indignat de ”ce au lăsat în PMAN fermierii” după protestul de mai bine de o săptămână

Pete de ulei, mucuri de țigară și două cutii lăsate în Piața Marii Adunări Naționale de fermierii, care au protestat acolo mai bine de o săptămână, l-au revoltat pe un cetățean. Bărbatul a filmat ceea ce a rămas după protestatari și l-a certat și pe Alexandr Slusari, unul dintre fondatorii Forței Fermierilor, care tocmai trecea pe acolo. „Nerușinaților. Ce ați lăsat aici, umblați cu tractoare de sute de mii”, a spus cetățeanul revoltat. „Tractoarele sunt ale băncilor, iar curat noi vom face, ne vom clarifica împreună cu Primăria”, i-a răspuns Slusari, scrie unimedia.info.

„Iată aici au fost agricultorii noștri, care au făcut grevă. Ceban (n.n. Ion Ceban, primarul capitalei), să-mi trimiți iarăși bon de 120 de lei să plătesc pentru salubrizare. Ia uitați-vă ce murdărie, ce mizerie.

Domnule Slusari, cum comentați despre ceea ce au lăsat agricultorii dumneavoastră, e frumos? E plăcut? Umblați cu minciunile și show-urile, cine o să strângă toată murdăria asta? Umbră cu tractoare de sute de mii”, a întrebat bărbatul.

„Tractoarele nu sunt ale lor, ci ale băncilor și cu curățenia noi ne vom clarifica, împreună cu primăria, desigur că nu va rămâne așa”, i-a răspuns Slusari.

Agricultorii au deecis, aseară, să-și ia tractoarele parcate în fața Guvernului și să plece acasă, după ce au protestat de mai bine de o săptămână. După un șit de întrevederi cu reprezentanții guvernării, aceștia le-au oferit un nou ultimatum – până pe 1 august pentru realizarea promisiunilor sau revin la proteste.

Teatrul ”Alexei Mateeveci” din Capitală și Institutul Cultural Român vine cu un proiect nou. Intrarea este liberă!
Articolul anterior
”M-a bătut, apoi mi-a sunat părinții să vină cu sicriul să mă ia.” Drama unei tinere, nevoită să renunțe la sarcină, din cauza violenței iubitului
Articolul următor