Un bărbat și-a pierdut soția și copilul în explozia din sectorul Rîșcani

Pe rețelele de socializare a apărut o informație precum că două dintre victimele exploziei produse pe bulevardul Moscovei, sunt mamă și fiu. Femeia ar avea 30 de ani, iar fiul ei, doar 4 ani.

separator

Tatăl copilului și soțul femeii decedate este camerunez. Femeia și copilul acesteia locuiau la etajul 17 al bocului, dar cadavrele lor au fost găsite la etajul 14. O persoană apropiată familiei a declarat pentru tv8.md, că în timp ce era evacuat de pompieri, bărbatul și-a văzut soția, dar nu a fost lăsat să se apropie de aceasta.

Maria, o apropiată a familiei, spune că femeia avea 30 de ani, iar băiețelul de 4,5 ani era singurul copil în familie. Soțul victimei, care este cetățean al Camerunului, acum se află la prieteni. „Eu le-am botezat copilul. Femeia nu avea pe absolut nimeni, părinții ei sunt decedați. Nici bărbatul nu are rude în Moldova, el este din Camerun”, a mai declarat femeia. Victima era profesoară la Universitatea de Stat ,,Ion Creangă” din Chișinău.

Bărbatul rămas fără familie este devastat! Se cere ajutor pentru înmormântare

Familiile care au avut de suferit în urma exploziei, vor primi apartamente noi. Primăria Chișinău a alocat 10 milioane de lei
Articolul anterior
Dezastru! Imagini noi din interiorul blocului avariat de la Rîșcani
Articolul următor
Alte articole interesante