Un bebeluș a murit la naștere. Mama lui se zbate între viață și moarte

Caz șocant la o clinică privată din Constanța. După o naștere cu complicații, un bebeluș a murit, iar mama sa se află în continuare în stare gravă.

separator

Copilașul a fost transferat de la clinica privată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” într-o stare foarte gravă și nu a mai putut fi salvat.

„Săptămâna trecută, joi 26 iulie a.c., a fost adus un bebeluș în urgență în stare critică, după o naștere prin cezariană la o clinică privată, care a fost internat în secția de terapie intensivă nou născuți. Bebelușul avea scor APGAR 1, deci în stare foarte foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor și a întregii echipe medicale, bebelușul a decedat ieri. (duminică, 29 iulie a.c.) La scurt timp, în cursul zilei de joi a fost adusă și mama lui, la fel în stare gravă și a fost internată în secția de terapie intensivă. Se fac eforturi susținute pentru salvarea vieții ei. Este o ușoară ameliorare a constantelor vitale, dar vă repet, este în continuare în stare critică”, a declarat, luni, 30 iulie a.c., dr. Bogdan Obadă, directorul medical SCJU Constanța.

Femeia este din București, este preoteasă și mai are doi copii acasă. A venit special la Constanța pentru a naște la Spitalul Isis, după cum susținea chiar ea, în urmă cu aproximativ o lună, pe o rețea de socializare, potrivit replicaonline.ro.

Joi, 26 iulie a.c., femeia a ajuns la Spitalul Isis pentru o naștere naturală. Potrivit informațiilor vehiculate pe o rețea de socializare, a fost vorba despre o naștere naturală după cezariană. Mămica a avut un travaliu lung, în timpul căruia i-a scăzut foarte mult tensiunea, moment în care cadrele medicale au luat decizia realizării de urgență a unei operații de cezariană. Se pare că femeia ar fi suferit, în timpul nașterii naturale, o ruptură de uter.

În timpul cezarianei, starea femeii s-a înrăutățit. La fel și starea bebelușului, drept pentru care, având în vedere că unitatea privată nu dispune de secție de terapie intensivă, s-a luat decizia tranferării celor doi la Spitalul Județean Constanța.

Incendiu puternic în Rusia: un bloc de locuit a luat foc. Opt oameni au murit
Articolul anterior
Andra a fost nașă de botez
Articolul următor
Alte articole interesante