Un bulevard din Chișinău, în numele lui Ștefan Petrache! Semnează solicitarea aici!

O sugestie frumoasă a venit din partea admiratorilor creației lui Ștefan Petrache. Astfel publicul vrea să solicite autorităților municipale să denumească un bulevard din Chișinău în cinstea artistului Ștefan Petrache.

separator
Cătălin Josan, unul din artiștii pentru care talentul lui Ștefan Petrache a constituit o piatră de temelie în propria carieră artistică, menționează:

,,Solicit primăriei mun. Chișinău redenumirea unui bulevard din capitală în numele lui Ștefan Petrache. Nimic nu poate înlocui golul pe care îl lasă, însă puținul pe care îl putem face este să-i onorăm amintirea prin a-i dedica o arteră principală a capitalei. Ca el, nu vor mai fi”, a scris artistul.

Semnează solicitarea aici!

Amintim că pe interpretul Cătălin Josan îl leagă o frumoasă amintire de creația lui Ștefan Petrache. Acum patru ani, Cătălin Josan, în colaborare cu Alex Calancea Band, a reînviat cu propria voce una din piesele celebre ale artistului Ștefan Petrache. Așa a apărut, cu dragoste și recunoștință pentru maeștrii Anatol Chiriac și Ștefan Petrache, videoclipul la piesa ,,De-aș avea…”, pe versuri de Mihai Eminescu.

În distribuție: actorii Vitalie Drucec, Dana Ciobanu, Ștefan Petrache

Protest în satul Elizaveta. Oamenii au blocat drumul
Articolul anterior
Lady Gaga dezvăluie că a fost violată la vârsta de 19 ani. Mărturisiri dureroase
Articolul următor
Alte articole interesante