Un concurent a fost eliminat de la Eurovision

Membrii Comitetului de organizare a concursului au verificat dosarele depuse de către cei 28 de participanți înscriși la etapa națională Eurovision.

separator

Un concurent nu a întrunit condițiile stipulate în Regulamentul concursului, de aceea a fost eliminat din competiție.

Participantul Pelageya Stefoglo a evoluat și în cadrul audițiilor live din Belarus, iat concursul de la Minsk s-a desfășurat după ce a fost anunțată perioada de înscriere în Republica Moldova și au fost publicate condițiile de participare. În cazul altor doi interpreți înscriși în competiție, și anume Sasha Bognibov și Sandy C & Aaron Sibley, numele cărora a figurat pe un site de selectare a participanților din San Marino, s-a decis acceptarea acestora în concurs. Membrii Comitetului de organizare și-au motivat decizia prin faptul că acești doi interpreți și-au plasat cover-urile pe site înainte să fie cunoscute prevederile Regulamentului național.

Membrii Comitetului de organizare au mai decis că audițiile LIVE pieselor înscrise în selecția națională a concursului „Eurovision 2018 se vor desfășura în data de 24 ianuarie. Un juriu format din profesioniști din domeniu va evalua prestația vocală a concurenților.

Semifinala națională Eurovision 2018 va avea loc la data de 22 februarie 2018, iar Finala națională se va desfășura la 24 februarie 2018.

Interpreţi din 42 de state, inclusiv din Republica Moldova, își vor prezenta piesele la Eurovision Song Contest 2018. Competiția muzicală a anului se va desfăşura în Lisabona, Portugalia și, tradițional, va fi transmisă în direct de Moldova 1.

sursa

Un bărbat a fost găsit fără suflare pe marginea drumului
Articolul anterior
Unei mame i-a fost ,,confiscat” bebelușul, după un masaj împotriva colicilor
Articolul următor
Alte articole interesante