Un contract prenupțial care prevede mult sex!

joanna_krupa_80537300Joanna Krupa, un model sexy din America, vrea să îşi oblige viitorul soţ să semneze un contract prenupţia ciudat. Ea nu vrea banii bărbatului, dar vrea să îl oblige să facă sex de cel puţin trei ore pe săptămână, modelul având un apetit sexual ieşit din comun.

separator

Cu toate că pare unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din lume, viitorul soţ al frumoasei blonde spune că nu are destul timp pentru a-şi satisface iubita în dormitor.

joanna_krupa_bikini_romain_zagoa_06752500„Joanna este o maşină. Are un apetit sexual imens. Ea vrea un contract prenupţial care să aibă o clauză potrivit căreia vom face sex de trei ori pe săptămână. Nu vreau să mint că facem sex în fiecare zi. Eu lucrez mult, ea lucrează mult şi călătoreşte tot timpul. Nu există un cuplu care să aibă o viaţă sexuală perfectă după atâţia ani, noi suntem împreună de şase. Poţi să mânânci cele mai bune paste din lume în fiecare zi, dar trebuie să le schimbi sosul, să le condimentezi, altfel vor rămâne aceleaşi paste”, a declarat Romain Zago, logodnicul femeii, în cursul zilei de miercuri.

936full_joanna_krupa_59445800În trecut, Joanna s-a plâns că nu primeşte destulă atenţie din partea logodnicului care este patronul unui club de noapte din Miami. „Ai crede că stăm în dormitor zi şi noapte, dar nu. Nu ştiu care este problema. Cred că munceşte prea mult şi este stresat”, a spus femeia vizibil deranjată.

Vezi pe cine ”facebook”-ul l-a inspirat la ”Tango”!
Articolul anterior
Secretul instructorului care a slăbit mii de femei!
Articolul următor
Alte articole interesante