Un contract prenupțial care prevede mult sex!

joanna_krupa_80537300Joanna Krupa, un model sexy din America, vrea să îşi oblige viitorul soţ să semneze un contract prenupţia ciudat. Ea nu vrea banii bărbatului, dar vrea să îl oblige să facă sex de cel puţin trei ore pe săptămână, modelul având un apetit sexual ieşit din comun.

separator

Cu toate că pare unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din lume, viitorul soţ al frumoasei blonde spune că nu are destul timp pentru a-şi satisface iubita în dormitor.

joanna_krupa_bikini_romain_zagoa_06752500„Joanna este o maşină. Are un apetit sexual imens. Ea vrea un contract prenupţial care să aibă o clauză potrivit căreia vom face sex de trei ori pe săptămână. Nu vreau să mint că facem sex în fiecare zi. Eu lucrez mult, ea lucrează mult şi călătoreşte tot timpul. Nu există un cuplu care să aibă o viaţă sexuală perfectă după atâţia ani, noi suntem împreună de şase. Poţi să mânânci cele mai bune paste din lume în fiecare zi, dar trebuie să le schimbi sosul, să le condimentezi, altfel vor rămâne aceleaşi paste”, a declarat Romain Zago, logodnicul femeii, în cursul zilei de miercuri.

936full_joanna_krupa_59445800În trecut, Joanna s-a plâns că nu primeşte destulă atenţie din partea logodnicului care este patronul unui club de noapte din Miami. „Ai crede că stăm în dormitor zi şi noapte, dar nu. Nu ştiu care este problema. Cred că munceşte prea mult şi este stresat”, a spus femeia vizibil deranjată.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

O femeie din Elveția a decedat şi 11 persoane au fost rănite într-un accident cu turiști în Antalya

O turistă elveţiană şi-a pierdut viaţa şi alte 11 persoane au fost rănite într-un accident rutier în sudul Turciei, transmite AFP, citând media din Turcia şi consulatul general al Elveţiei.

Potrivit agenţiei de stat Anadolu, citată de Agerpres, cei 11 răniţi sunt zece turişti elveţieni şi şoferul turc al microbuzului cu care se deplasau de la aeroportul din Antalya spre un hotel situat în districtul Manavgat, la circa o oră de mers cu maşina.

„O cetăţeană elveţiană a decedat în acest accident rutier”, a indicat viceconsulul general al Elveţiei în Turcia, Jérome Perrenoud-André, contactat de AFP. El nu a fost în măsură să confirme naţionalitatea răniţilor.

Potrivit imaginilor difuzate de media din Turcia, microbuzul a lovit un TIR staţionat pe un drum rapid care leagă Antalya de Alanya, două din principalele staţiuni de pe litoralul mediteranean turc, foarte apreciate de turiştii europeni.

Conform agenţiei Anadolu, femeia decedată era un medic în vârstă de aproximativ 40 de ani.

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire la Chișinău, la Festivalul-Concurs „Prezintă Orchestra Folclor”

Artiști consacrați de pe ambele maluri ale Prutului își dau întâlnire joi, 5 octombrie, la Palatul Republicii în cadrul Festivalului-Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”. Concertul începe la ora 18:00 și este organizat de Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de Muzică Populară „FOLCLOR”, Compania Publică TeleRadio Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua patru concurenţi: doi la categoria „Instrumentişti” şi alții doi la categoria „Interpreţi”.

În partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică susţinute de artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului: interpreta Zinaida Bolboceanu și duetul compus din trompetistul Anatolie Nunu și clarinetistul Sorin Zberea. Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de Muzică Populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Vezi pe cine ”facebook”-ul l-a inspirat la ”Tango”!
Articolul anterior
Secretul instructorului care a slăbit mii de femei!
Articolul următor