Un copil de 2 ani a căzut în gol de la etajul unui bloc din Capitală

Astăzi, la ora 12:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Ciocana, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic de urgență 112, precum că pe strada Maria Drăgan, un minor a căzut de la înălțime.

separator

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei forțele de ordine au stabilit că minorul în vârstă de 2 ani, a căzut de la geamul bucătăriei de la etajul 3 al apartamentului. La acel moment, minorul se afla în locuință cu mama sa, în vârstă de 31 de ani.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spitalul pentru copii, dar în urma traumelor cu care s-a ales în urma căderii minorul a decedat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acest context Poliția Capitalei vine cu un apel către părinţi, să manifeste multă responsabilitate, vigilenţă și grijă asupra copiilor, pentru a-i proteja de pericole și să țină cont de următoarele recomandări, pentru a evita tragediile cu implicarea copiilor:
-nu lăsați copiii fără supraveghere;
– asigurațivă că geamurile sunt închise și copii nu au acces la ele
-îndemnați copiii să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, ci doar în locurile special amenajate în acest sens, unde nu circulă mașini, cum ar fi: parcuri, terenuri de sport, curtea școlii sau a grădiniței;
-învățați copiii să traverseze strada numai pe trecerea de pietoni și doar la culoarea verde a semaforului; -monitorizați copiii ca în timpul jocului să nu utilizeze obiecte periculoase pentru viața și sănătatea acestora;

alte Articole interesante