Un copil din Moldova care a alergat în galoși 12 km, în cadrul unui maraton, a emoționat o lume întreagă

Ieri, 19 februarie, 200 de sportivi din întreaga țară au participat la ultramaratonul Rubicon-2021, pe o distanță de 500 km. Sportivilor li s-a alăturat un băiețel care a alergat aproape 12 km fiind încălțat în galoși. După ce au aflat despre aceasta, mulți internauți s-au arătat dispuși să îl ajute pe micul alergător cu echipamente corespunzătoare pentru alergat.

„Trebuie să admitem că a alergat aproape 12 km și ne-a mirat pe toți, chiar și pe cei cu experiență! Când va crește, îl luăm de pacemaker”, se arată într-o postare publicată de către organizatori.

„Când am dat cu ochii de el în coloană prima dată, crezusem că face vreo zece metri de entuziasm. Zărindu-l la km 6, am rămas cremene. Ce să zic, băiatul a parcurs în galoşi toată prima etapă de 11.7km…”, a comentat unul dintre participanți pe pagina sa de Facebook.

În doar trei zile, participanții vor alerga 504 km din sudul țării spre nord și vor trece prin 12 raioane: Cahul, Vulcănești, Cantemir, Leova, Hâncești, Nisporeni, Ungheni, Fălești, Glodeni, Râșcani, Edineț, Briceni.

Studiu: Vaccinurile de la Pfizer şi Moderna sunt eficiente şi în prevenirea infectării cu virusul Covid-19
Articolul anterior
Evoluția situației pandemice, discutată de Președintele Maia Sandu cu Directorul Biroului Regional al OMS pentru Europa
Articolul următor
Alte articole interesante