Un copil din Ștefan Vodă a rămas fără un deget, după ce o petardă i-a explodat în mână

Un copil de 10 ani din satul Ermoclia, raionul Ștefan Vodă, a rămas fără un deget, după ce o petardă i-a explodat în mână.

separator

Băiatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul raional. Doctorii au încercat să-i coase degetul la loc, dar a fost prea târziu. Incidentul s-a întâmplat ieri, în timp ce copilul se juca împreună cu frații săi, în camera de alături unde se afla tatăl acestora. Bărbatul spune că a auzit bubuitura și a mers să vadă ce se întâmplă. Mâna copilului era plină de sânge. A încercat să oprească hemoragia, iar degetul l-au găsit pe urmă, sub masă.

Copilul a cumpărat petarda de la un magazin din sat. Din păcate, medicii nu i-au putut salva mâna.

Potrivit legii, vânzarea materialelor pirotehnice minorilor este strict interzisă. Astfel, polițiștii vor efectua cercetări la magazinul de unde copilul a cumpărate marfa.

Revelionul nu s-a lăsat fără victime nici în Germania. Doi oameni au murit, un copil a fost rănit grav și cel puțin cinci oameni au suferit amputări din cauza petardelor. Iar în județul Oradea din România, cinci oameni, printre care două fetițe, au ajuns la spital după ce s-au ales cu răni la nivelul feței în urma lansării focurilor de artificii.

sursa: www.publika.md

Foto! Oleg Tabacov și tânăra sa soție după 22 de ani de căsnicie
Articolul anterior
10 modalități simple de a purta eșarfa și fularul
Articolul următor
Alte articole interesante