Un copil din Ucraina, mușcat de rechin în vacanță în Egipt. A rămas fără braț

Vacanță de coșmar pentru o familie din Ucraina. Un băiat de 12 ani a rămas fără antebraț, după ce a fost atacat de un rechin în Egipt, scrie presa locală.

separator

Familia a plecat la odihnă în stațiunea Sharm-el-Sheikh din Egipt, unde a optat pentru o relaxare la scufundări în rezervația naturală Ras Mohammad.

La un moment dat, băiatul, dar și mama lui și instructorul au fost atacați de un rechin. Minorul a fost mușcat de antebraț.

Potrivit Agenției Guvernamentale pentru Dezvoltarea Turismului din Ucraina, “copilul e la terapie intensivă, a fost deja operat și urmează să fie operat a două oară, însă mâna rănită nu a putut fi păstrată”.

Se pare că excursia a fost cumpărată de la un terț, iar în zona în care a fost făcută scufundarea era interzisă oprirea ambarcațiunilor.

“Asemenea servicii sunt interzise, de la 1 noiembrie 2019, pentru a proteja ecosistemul subacvatic. Turiștii s-au adresat prima dată ghidului de la hotel, care i-a refuzat și le-a explicat că scufundările au fost interzise de Guvernul egiptean. Însă turiștii au decis să cumpere serviciile de la un terț”, au punctat reprezentanții agenției de turism JoinUp.

sursa: www.publika.md

Concluzia unui grup de cercetători: ,,Anticorpii Covid-19 scad după câteva luni. Imunitatea de grup va fi greu de obţinut”
Articolul anterior
Bolnavii asimptomatici de Covid-19 îşi pierd mai rapid anticorpii decât cei care prezintă simptome
Articolul următor
Alte articole interesante